Może troche odbiegne od tematu, ale i tak robi się tutaj off-top...
Scena R.O. ze względu na małą liczbe klanów, jest dość czytelna.
Są dwa doświadczone, ograne w ligach klany:
team enclave ( w tym gracze z nieistniejacego, aktywnego w ligach [DESTINY] )
1st cav ( wzmocnione świetnymi graczami z nieistniejacego juz klanu UKF)
Następnie wymieniłbym klany stojące, wybaczcie, nieco niżej w hierarchii, jednakże bedące istotna siłą naszej malutkiej sceny:
Panzer Waffers czyli "Pancerne wafelki"- klan wywodzący się się z nieistniejącego multilkanu Assasin Clan. Bardzo sympatyczna ekipa ( zaprzyjaźniona z moim poprzednim klanem [DESTINY].
Mimo , że grają zdecydowanie dla przyjemności, maja w swoim składzie graczy z dużymi umiejętnościami i doświadczeniem. Ostatnie mecze z nimi były bardzo emocjonujace... ach ten Gdańsk...
Na Teesie u "wafelków" bywa bardzo wesoło ( miałem przyjemnośc rozegrać w ich składzie towarzyski mecz jeszcze za czasów AC)
Jarzębina Czerwona: Młody klan z ambicjami, zasilony wybijającymi się na publikach graczami i koleżką z nieistniejącego [DESTINY] ( pozdro Tomek:D ) Ekipa sympatyczna, z utalentowanymi, grajacymi twardo graczami.
Dalej...
ekipy stworzone na potrzeby WCG czyli Voodo gaming i Fear factory ( Ci gracze raczej nie wiążą przyszłości ze scena R.O. ...bez obrazy oczywiście)
Gracze z zagranicznych klanów:
Kojarzę tylko plonka i Sojuza ( moze się mylę...)
Klany grające na razie 4fun
[2nd.a.d]- istnieje?
BSE- chyba dopiero sie tworzy
[E'sS]
Tak wygląda scena z mojej perspektywy.
Z TEGO MOŻNA WYBIERAĆJeśli sie ktoś poczuł urażony moja oceną... Taki jest właśnie mój ogląd sytuacji. I tyle.