Witam. Dzis dokonałem zakupy gry RO 41-45. Zainstalowałem ją, wszystko (z tego co mi sie wydaje) przebiegło w normalnym porządku. Po aktualizacji danych kliknałem na ikonkę gry i wyszkoczyło to:
http://i16.tinypic.com/61o7pf7.jpgPoszukałem pomocy na necie, w Waszym FAQ jest wyjaśnione jak ten problem rozwiazać.
1 : Nie mogę uruchomić gry - Microsoft Visual C++ Runtime Library
Sposób 1:
1) Zweryfikuj pliki cache.
2) steam://validate/1200 - użyj tego linku
3)Lub zrób to ręcznie - PPM na ikonke RO-->Properties-->Zakładka "Local Files"-->Verify integrity of game cache...
Sposób 2:
Dla posiadaczy SDK.
1) Usuń SDK Server z komputera.
2) Zweryfikuj pliki cache.
3) Zainstaluj SDK.
Niestety jestem niekumaty i drugiego sposobu nie rozumiem. Nie wiem co to jest SDK Server. Zabrałem się wiec za 1 sposób "naprawy". Nie wiem o co chodzi w 1 podpunkcie, wiec przeskoczylem do drugiego na zasadzie "a nuz sie uda". Skopiowałem link steam://validate/1200 do wyszukiwarki, kliknąłem, i steam zaczał weryfikować dane. Po wykonaniu tego zadania, wcisnałem na ikone z gra. Niestety problem pozostał. Podpunktu 3 nie umiem wykonać, gdyz gdy klikam na właściwosci ikony nie mam takiej zakładki, ani zadnej o zblizonej (przetlumaczonej) nazwie.
Szczerze powiedziawszy jestem w kompletnej kropce i licze, ze ktoś mi pomoże. Mam nadzieje, ze rozwiazanie jest naprawde blisko, tylko go nie widze gdyż jestem laikiem komputerowym. Proszę o pomoc.
Pozdrawiam