Skoro
NIC SIE NIE DZIEJE to porusze temat
_KaszpiR_ :
a tak to widze ze ludzie graja na serwerach, przynajmniej ludzie na inei sie tlocza, a za to aster utracil graczy, mysle ze trzeba rozrzucic obciazenie po serwerach rowno.
Ciekawe jak ... teraz Inea 32 sloty Astery PWN3D
Ale mam propozycje :
Może zwiększyć ilość slotów Wrzucić jedną najbardziej grywalną mapę na Aster 1 np Gdańsk, Odesssę, Stalin dac chwilę czasu aż się rozniesie po playersach w europie,że jest taki serwer, zrobić 24/7 na stałe ( bądź co tydzień zmienić mapę na inną)
Albo robić weekendy np Onyly rifles ( swojego czasu pamiętam serwer conclave, na którym była taka opcja i nie można było się wbić na serwer bo był pełny)
Wrócić customa na #2
Wiem jako admin ,że wielu ludziom brakuje starego polskiego customka. Specjalista od Customów BartBear napewno by się ucieszył z ich powrotu
Ktos napisze - No przeciez są na #2 customy... przecież wybieraliście w głosowaniu! heh ile ? 10 dodajcie tamte które były. Chetnie bym zagrał w Road To Hill Combined ale nie zbyt pasuje mi włóczenie się po zagranicznikach... Wolę Aster który na razie mdleje.
Spróbujcie pomyślec nad propozycjami, co wam szkodzi. Najwyżej się nie sprawdzi...