Różności > Historia - Front wschodni
Wieczny konkurs II
Pobor:
Sharik tradycyjnie nie patrzy na kolejność i nabija sobie posty...
ShariK PL:
--- Quote from: pobor on 14 October 2013, 15:37:25 ---Sharik tradycyjnie nie patrzy na kolejność i nabija sobie posty...
--- End quote ---
Gdybym miał manie na nabijanie postów do 1000, to dawno bym to zrobił. Poza tym dzięki mnie ta strona jeszcze żyje ::).
Tradycja że ja nie patrzę na kolejność? Czy było więcej przypadków w tym TEMACIE? Udowodnij.
BartBear_[PL]:
--- Quote from: ShariK PL on 14 October 2013, 17:24:08 ---Gdybym miał manie na nabijanie postów do 1000, to dawno bym to zrobił.
--- End quote ---
Konsekwentnie do tego dążysz, z tym że nie zawsze komentarze w stylu: "Battlefield 3.5", "aha ja też" pozostają, bo ta wstrętna administracja dopatrując się wykroczenia przeciwko Regulaminowi je kasuje...Niedobrzy oni...hau hau.
--- Quote from: ShariK PL on 14 October 2013, 17:24:08 --- Poza tym dzięki mnie ta strona jeszcze żyje ::).
--- End quote ---
No i proszę, znalazł się megaloman amator. To mniej więcej jak widzenie siebie w roli ożywiacza w trakcie kopania (nogą, czy tam łapą) zwłok, bo przecież się wtedy ruszają. ;D ;D Większe dokonania w tej "dziedzinie" ma Ceza, Eragorn itp. Także znaj swoje miejsce w "szeregu" ;D ;D
A to, że prawowity autor następnej zagadki zgodził sie na wykorzystanie Twojej; nie rozgrzesza pogwałcenia zasady obowiązującej w tym temacie, a to że gdzie indziej tego nie kontrolujesz i strzelasz szybciej niż myślisz zaowocowało odkryciem Szarika-juniora tutaj na Forum ;D ;D
TUTAJ UCINAM TEN OFFTOP na jego początku i proszę powrócić do tematu.
as123as:
--- Quote from: ShariK PL on 14 October 2013, 00:45:41 ---[img width= height= alt=1.jpg]http://www.img.pl/fmFd.jpg[/img]
Co to jest?
--- End quote ---
Rosyjski producent broni, będąca częścią koncernu Kałasznikow, firma Mołot oferuje od niedawna karabin Wiepr zasilany nabojami 9 mm, z magazynków pistoletowych typu Glock.
Drogi Szariczku jak nabijesz 1000 postów to wyślę Ci flaszkę dobrej wódki.
morticore:
Asie zadajesz, bo Szarik chyba z tą wódka gdzieś zaginął...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version