Różności > Historia - Front wschodni

Wieczny konkurs II

<< < (514/546) > >>

Pobor:

--- Quote from: Maciej2801 on 07 January 2014, 16:03:49 ---A ja tak z innej beczki wiecie moze co się dzieje z Shockiem ? Nick Steam SHOCK i tutaj też sie chyba udzielał.

--- End quote ---
Co do Shocka, to zdaje się,że zawiesił działalność na stronce wgl, na mumblu pojawia się częściej chyba ode mnie (czyt. chyba nigdy).

--- Quote from: kurkawodna1981PL on 07 January 2014, 16:00:10 ---

Tylko Pobor dowiąż białą tasiemkę do butelki  ;) ;D

--- End quote ---
Co do wódki, to będzie schłodzona, przewiązana tasiemką i przywieziona przeze mnie na Śląsk osobiście,Kurka mogę Cie zgarnąć ;)

Co do zagadki: Cóż to jest?

P.S Panowie, wiadomo 1000 postów to nie przelewki (tak a propo picia), także nie róbmy offtopa :)

RoXaR77:
Henschel Hs 129

P.S Niemiecki emblemat na skrzydle znacznie ułatwił poszukiwania  :D

BartBear_[PL]:

--- Quote from: kurkawodna1981PL on 07 January 2014, 16:00:10 ---

Tylko Pobor dowiąż białą tasiemkę do butelki  ;) ;D

--- End quote ---
Sobie Kolega Kurka zapamiętał co my w [GmT] pijamy z PiteremTomiki na naszych fajtnajtach na poligonie a nie przed komputerem. No zacny to trunek a wstążeczka była wyjaśniona (chie chie chie)

A co do Shocka - trochę tutaj nazbierał na tzw. po wojskowemu "garb" i to tylko dlatego, że REGULAMIN to w wojsku Regulamin a nie kolejna zapisana na drzwiach, tabliczkach czy gdzieś gdzie to z reguły wisi tabliczka czy karteczka która sobie jest ale nikt z nią się tak na prawdę nie liczy, a gwoździem do trumny okazał się pewien konflikt we wspólnie założonej jednostce grającej w IronFronta (a przy okazji to przyczyna konfliktu ostatnimi czasy "opóściła szeregi jednostki", no ale to jakiś ponad rok za późno ;p)
Teraz Shock podtrzymuje swoje żołnierskie wspomnienia i doświadczenia racząc youtuba w regularnych okresach czasu kronikami z wypraw w Arma - dla zainteresowanych tutaj - http://www.youtube.com/user/ShockCombatCamera

Pomimo że odpowiedziałem prawidłowo na pytanie to rezygnuję z zadania swojego ;p bo się wcisnąłem komuś w jego zagadkę ;p.
Koniec oftopu, proszę wrócić do meritum ;)

Pobor:

--- Quote from: RoXaR77 on 07 January 2014, 16:59:49 ---Henschel Hs 129

P.S Niemiecki emblemat na skrzydle znacznie ułatwił poszukiwania  :D

--- End quote ---

Zgadza się, zadajesz :)

RoXaR77:
Kto to jest?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version