No to ja postawie kropkę nad I w uzupełnieniu do tego co napisał WAWER. Od samego poczatku kiedy gra ukazała pojawila sie jako demko postawilem serwa by promować w PL tę gre. Na poczatku zainteresowanie spore jednak.. gra przerosła niektórych. Zostało pare ludzików którym sie ta produkcja naprawdę spodobała. Sami fani. I dobrze.
Scena jest mala. Maluteńka. Ludzi ktorzy graja dzisiaj i pisza tutaj na forum pojawili się na INEA już wczesniej.
TO te same nicki.
Tworzymy (ludzie zwiazani z serwerami w INEA i G4G) serwery nie dla SCENY jakiejś gry, a dla pasjonatów. Co oznacza że nie mam najmniejszego zamiaru promować klanów. I ciesze sie kiedy kolo tagow klanowych graja takze nołnejmy
. Serwer INEI jest dla wszystkich.
Świętych krów nie ma i nie będzie.
RO to niszowa gra która nie bedzie medialna. Nie jest nosna reklamowo. Poza tym zjada full mocy serwera. W miejsce jednego RO
na 30 slotow mozna postawic 3 serwery COD2 na 16 slotów. Sama bieda. Ciezko przekonac providerów zeby hostowali takie tytuly.
Takie sa przykre fakty.
Jakie z tego wnioski ?Ano takie abyscie sie przestali kłocić o sloty jak jakieś szczeniaki. Zalosnie to wyglada musze powiedziec. Slota powinienen miec
tylko Kaszpir no i ja. To moje zdanie. Kaszpir rozdal slociki tym ktorzy aktywnie NAM pomagaja prowadzic serwer.
I tu nie chodzi o granie a o zglaszanie bledow czy tez propozycji zmian. I to dla nas sie liczy najbardziej.
Mamy maly pomysl jak rozwiązac temat slotów. Ale o tym to na naszym forum. Propozycja bedzie taka jakie są wasze pretensje
.
I dla tak malej ekipy grającej w tę gra ..
mam dobra radę. Spory nic nie dadzą. Lepiej zewrzyjcie szeregi i zacznijcie popularyzować te gre
Wtedy dopiero moze byc jakis rozwoj, jakis lepszy hosting w PL czy cos w tym rodzaju. Przepychankami z okazji slotów
na serwie tylko zniechecacie tych ktorzy cos tam wam organizuja. ( bo to samo sie nie organizuje).