PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFf
no i widać jak to nowych graczy sie traktuje,
pol77: przecież wiadomo że grupa wprowadza cie na okres testowania, no raczej nie będziesz brał gości z serwa co mają najlepsze staty bo to śmieszne, z bugiem na automacie, albo snajperem bo trafił na dobry slot będziesz podziwiał kolesia, który po krótce jest słabiakiem.
Czeresniak: po wieku widze że tobie się nie powiodło i jedyne co potrafisz to bluzgać newbies'ów na słabej arenie zbugowanej gry bez przyszłości :/
WarMan: każda gra się nudzi, ale też rozwija, jeżeli sądzisz że CS to nic, że gracz po tej grze nic nie potrafi w RO to jesteś po krótce kretynem, dziękuję.
Alex: grałem wystarczająco długo w inne gry tego typu, patrz wyżej do warmena, dwa lata to strata czasu dla zbugowanej gry, poza tym gracz rozwija się na prawdę dopiero w grupie a nie na FFA, to śmieszne co mówisz.
AC| AdRain: CS?? zły pomysł? jeżeli cs kojarzy ci się tylko z hedszotami itp to się nie dziwię, pewnie zagrałeś na jakimś FFA, dostałeś heda wyszedłeś, i mówisz że szajs. pograj 3 lata to zobaczysz ocb, CS jest po prostu dla wieku z przedziału 15-19 lat i w miarę wieku szuka się czegoś dojrzalszego, widocznie tu grają też same dzieci
desperat: HAHAHA twój nick świadczy dokładnie o twoim celnym spostrzeżeniu
komoter: dziękuję iż swój pierwszy post na tym jakże rozwiniętym forum mogłeś umieścić właśnie jako bluzg dla mnie
więcej mi sie czytać już nie chciało bo żałosne to.