Author Topic: Duży problem  (Read 17746 times)

frontsoldat

• Guest
Duży problem
« on: 29 October 2007, 19:55:08 »
Mój  problem jest następujący właśnie jak kupiłem RO - Edycja Kolekcjonerska i właśnie niemam pojęcia co robić no zainstalowałem wszytsko poprawnie i Steam , także sie zarejestrowałem w tym Steam i właśnie pojawia sie tutaj moje pytanie bo mi z tego Steama coś pobiera zaczeło od 65 % i tu pojawai sie moje pytanie czy ta gra będzie działać w tyrybie singlplayer i multiplayer normalnie czy to tylko jest auktualizacja ta Edycja Kolekcjonerska ? bo ja niewiem a chciałbym w tą gre zagrać bo to podbno cud gra o tej tematyce co mnie najbardziej kręci / Prosze o pomoc .

Dziki_Koziol

• Guest
Duży problem
« Reply #1 on: 29 October 2007, 20:00:21 »
Pobiera, bo gra na płytkach jest stara i musi się uaktualnić. Generalnie od płytek ważniejszy jest kod, ja ich nie mam i jestem szczęśliwy :D Będzie ci działa w SP i MP, ta gra to raczej tylko Mulitiplayer.

frontsoldat

• Guest
Duży problem
« Reply #2 on: 29 October 2007, 20:26:15 »
Dziękuje ziom bardzo mi pomogłeś <skrzynka piwa>

Desperat

• Guest
Duży problem
« Reply #3 on: 29 October 2007, 21:13:08 »
Medal mu daj :) a no i z wagon  L&M do tych browarów. :D

frontsoldat

• Guest
Duży problem
« Reply #4 on: 29 October 2007, 21:24:15 »
hmmm no jasne że wam wsyztskim dam ziomy , ale mi długo pobiera tą auktualizacje ;/ ale trzebz cierpilwie czekac bo sie opłaci

Desperat

• Guest
Duży problem
« Reply #5 on: 29 October 2007, 21:51:47 »
Kilka rad na początek.
Najważniejsza - przeczytaj instrukcje dołączoną do gry unikniesz ewentualnych problemów z grą typu : jak ustawić mikrofon, rzucić altylerię itd.

Team Kill-e (celowe zabijanie swoich)  bashowanie - uderzanie z kolby, Przeklinanie  itp są karane w zależności od przypadku - kickiem, session banem i banem

Jeśli zaczynasz grę nie bierz ważnych postaci typu Snajper, Wojska Inżynieryjne, MG.
Na początek polecam  Rifla lub Automat. Ograsz się i popróbujesz innych ról.

Proponuję zanim wejdziesz na serwer spróbować trybu practice (trening) by złapać na początek o co mniej więcej chodzi.

Priorytetem na mapie jest obronienie(min jednego) lub przejęcie  wszystkich  punktów zaznaczonych na mapie ( znacznik, flaga itp)

Witamy Na froncie wschodnim :)

frontsoldat

• Guest
Duży problem
« Reply #6 on: 29 October 2007, 22:17:25 »
Tak jest ! będe postępował według waszych zaleceń , wczesnie grałem w CoD ale podobno RO daje to coś , szczegónie w tej grze kręci mnie realizm a np. jakbym niemaił neta to niemógł bym grać w RO w samego singlplayera ? bo RO potrzebuje chyba dostęp do neta z Steamem  :)

Desperat

• Guest
Duży problem
« Reply #7 on: 29 October 2007, 22:36:25 »
Przeczytaj co jest napisane na opakowaniu. GRA ON - LINE

frontsoldat

• Guest
Duży problem
« Reply #8 on: 30 October 2007, 22:27:22 »
Ta gra jest cudowna noramlnie najlepsze cudo w jakie grałem ale znowu mam pytanko czy da sie zwiększyć w trybie singlplayer czy może inaczej trening ilość przeciwników bo tak normalniej jest 7 na 7 a dałoby sie to zwiększyć ? :)

Chupacabras84

• Guest
Duży problem
« Reply #9 on: 31 October 2007, 00:03:57 »
Jak grasz w trybie treningu to >>zasady gry>> tryb botów ustawiasz na podaj liczbe>>minimalna liuczba graczy ustawiasz do 32 max
A następnym razem to manual se poczytaj bo jak zapytasz podczas gry czym sie nakłada bagnet albo coś równie banalnego i szczegółowo wyjaśnionego w instrukcji a ja będe online to masz 70%pewności że cie odnajde i zatłuke kołbą jak szarika8) Ewentualnie zrobi ktoś równie porywczy a znajdujący się bliżej 15%prawdopodobieństwa.  10% Że użyje bagnetu i 5% Że wywali cie z serwera i nawet sie nie zorientujesz że już nie jesteś online:D  A odnośnie gry offline to da sie grac ale ze zrozumiałych przyczyn tylko trening.
A tak na marginesie to gra jest od lat 16:D

Desperat

• Guest
Duży problem
« Reply #10 on: 31 October 2007, 00:53:28 »
poczytaj INSTRUKCJE napisałem ci wczesniej.

frontsoldat

• Guest
Duży problem
« Reply #11 on: 06 November 2007, 21:51:22 »
Ja mam pytanko co oznacza nazwa Kicked w RO bo wbiłem na serw i jak mapa już załadowała i nagle mi sie pojawia napis Kicked coś tam............. i nieczaje o co chodzi, więc Ziomki prosze o pomoc bo ja tego niemoge zkumać ????????? :D

pol77

• Guest
Duży problem
« Reply #12 on: 06 November 2007, 23:49:31 »
Prawdopodobnie zostałeś wykopany za bezczynność, niektóre serwery są tak ustawiane.Weżmy na tapete mapę Danzig, gdzie zgrana grupa niemiaszków jest wstanie wyciąć czerwonych w 5min.,a póżniej skaczą sobie bidule nawzajem do gardeł przez kolejne 4 bo jakiś młotek(czerwony) przysnął na pierwszym respie,na który nie mają wjazdu.Tak wogóle to ciężkie pytania zadajesz.

AdikPL

• Guest
Duży problem
« Reply #13 on: 07 November 2007, 13:11:42 »
albo kilku graczy chciało  grac samych i na ciebie zaglosowali , nie zdziwił bym sie jak by tam BiA siedziało  bo takie numery robia

frontsoldat

• Guest
Duży problem
« Reply #14 on: 07 November 2007, 16:22:18 »
Aha bardzo dziekuje panowie za wytłumaczenie bo ja dopiero odniedawna gram w tą cudowną gre , wcześniej grałem w CoD i tam całkiem inaczej wszytsko wyglądało ale wszystko jedno RO jest najlepsze .