Różności > Hyde Park
Roladder
[E'sS]:
Zauważyłem w niusach taki tekst:
"Co do grania na roladzie, dziwi mnie, że tyle polskich ekip lubi grać ze sobą i odbierać sobie punkty na zmianę. Niedługo zacznie się Polish Cup, czyż nie lepiej wspierać się na roladzie kredytami i miłym słowem, a tłuc się w naszej małej piaskownicy ?"
Popieram to, nawet chciałem w podpisie naszego klanu wpisać że "nie gramy z polskimi klanami", bo nie widzę sensu. Z 2nd.AD zagraliśmy żeby wyrównać dawne rachunki.
Jeden nasz klan tak się uparł żeby z nami zagrać, że jeden typek straszy adminem z Roladdera, bueheheh.
Co do miłych słów, to jest taki jeden z drugiego top polskiego klanu, który bardzo lubi pochwalić się swoim angielskim w uwagach po naszych meczach.
Jeżeli masz coś do nas to pisz tu na forum, a nie wypisujesz bzdury na międzynarodowym forum.
Niektóre wyniki z ostatnich potyczek polskich klanów są błędne !
Pzdr
Heniu:
A dlaczego niby macie nie grac z polskimi klanami ?
I dlaczego polskie klany mialyby nie grac ze soba ?
Od potyczek narodowych jest NC, roladder jak kazda inna liga- nie ma zadnego znaczenia flaga przy teamie (bo niby czemu mialaby miec).
A co do adminow- skoro gracie w ladderze to znaczy ze akceptujecie jego zasady. W zasadach nie ma slowa o jakiejs solidarnosci narodowej, za to sa okreslone kary za miganie sie od meczy- i logiczne ze admini sa od egzekwowania regulaminu.
[E'sS]:
Czyli wg Ciebie "miganie się od meczy" to to jak Ty czy inny "rzecznik" enclave zaczepiacie nas na publikach w sprawie meczu, a my was grzecznie spławiamy ? Jeżeli tak, to śmiało składaj skargę.
Guz:
Bathin a co ma piernik do wiatrak? Heniu i tak sam ja (i zapewne wiekszosc) potraktowal twoj post jako oferte skierowana do rozgrywek punktowych w ramach rola, nastomiast przyklad podany przez ciebie tyczy sie sparingow. Wiec moze zdecyduj sie czy zasada ta miala by byc na plaszczyznie rola czy moze jakikolwiek sparingow?
Co do samej idei uwazam ja za dosc dobry pomysl z tym ze w sytuacji na dzien dzisiejszy jest bez sensu. Sens by miala w sytuacji kiedy w drabince jest duza liczba druzyn a polacy stanowili by mala grupe i mieszczaca sie w srodku tabeli, w rolu jednak ok 23% druzyn stanowia polskie klany, mozesz zobaczyc i policzyc ze polska jest krajem posiadajacym najwiecej druzyn, jedynie amerykance maja zblizona liczbe druzyn. Zreszta przynajmniej 2 druzyny maja aspieracje powalczenia o 1sze miejsce. Wiec wytlumacz mi jak by sie zachowal gdyby taka zasada obowiazywala, pierwsze miejsce zajmowalo by przykladowo enclave a drugie wasz sklad, czy wtedy tez bys mial na uwadze ta zasade czy moze chcial zagrac z enclave w celu zajecia pierwszego miejsca w drabince?
Po za tym idea ta miala by sens jezeli wszystkie klany by byly jej przychylne a jak widac 2 przedstawicieli z 2 roznych klanow jest przeciwnych takiemu pomyslowi (oczywiscie stanowisko klanu moze byc zupelnie inne). Czyli jednym zdaniem pomysl jest nietrafiony i nie odpowiada obecnym realiom
Heniu:
Nieeeee, na publiku to bylo w sprawie ogloszenia- dajecie na quick clanwar a potem olewka, nikt nie raczy sie odezwac przez 5 minut na serwerze- a ze Adik biedactwo ciezko kapuje to sobie z niego jaja zrobilem.
Tylko ze teraz jest juz normalny challenge :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version