Różności > Hyde Park

Roladder

<< < (4/9) > >>

Dziki_Koziol:

--- Quote ---Może na Roladder to napiszesz ?

--- End quote ---

Znowu płacz, znowu dym podobnie jak z pewnym opisem na GG "bo na mnie brzydko napisał to powiem że to cziter" :D Strzały z ucha to nie domena 1stCav...

--- Quote ---Ale śmiało daj cytat, przejżałem całego shut boxa i nie zauważyłem żeby kogoś Sadek obrażał.
--- End quote ---

Był tekst taktujący o Savie.

Guz:
Widze ze to ja bede tym ktory zostanie nazwany tym ktory wyciaga sprawy na forum publicznym zamiast zalatwic sprawe na privie, odrazu mowie ze to co napisze nie odzwierciedla stanowiska 1stCavu a tylko i wylacznie moje zdanie i nie jestem uprzedzony do nikogos z "esesow" :satisfied.

@Bathin:
Odpowiem na twoje pytanie jaki ma to zwiazek z wyzwaniem, ma taki ze sam powolales sie na kulture przy umawianiu meczu i do tego odwolal sie sbk, czym w takim mieliscie nas w najlepszym przypadku urazic? Hmm zerknij TU (UWAGA ZAWIERA MATERIALY POWSZECHNIE UZNAWANE ZA OBRAZLIWE).

Przy okazji jak kasujesz wpisy (o ile to byles ty) w shout boxie rob to inteligentnie bo teraz wpis Bohuna: "Oliwy do ognia" traci sens gdyz jak dobze wiemy wczesniej byla jego wypowiedz w ktorej sie pomylil piszac "(...) nie dolewac ognia do oliwy". Niestety nie ma screenow wiec potraktuj to jako rade na przyszlosc.

Wracjac do tej ambitnej wypowiedzi pana sadka to tak pocichu informuje ze mozna by to uznac za naruszenie dobra osobistego jakim niewatpliwie w mysl art. 23 KC jest czesc czy wizerunek.

@Bohun
Moze i tobie to wisiec jednak ja jako gracz 1stCavu chcial bym by sprawa byla jasna, lubic sie nie musimy. Jednak nie podoba mi sie gdy ktokolwiek obraza mnie m. in. sugerujac (nie majac poparcia zadnych dowodow) ze jak w tym przypadku Sadek oskarzyl... to zle slowo wydal na nas "wyrok" ponoc za specjalne wykickowanie go z inei i to przez kogos od nas. Zreszta Bohun czyzbys szybko zapomnial o swoich starych kolegach?Nie mam tu na mysli osob ktore doszly z UKFu czy z PW lecz graczy z ktorymi grales od czasow 1DPL (jezeli zle zapisalem tag przepraszam).

Bohun:
Ten teks z shoutboxa nie był mi znany, tak więc nie mam zamiaru nikogo bronić nawet jeżeli jest z Ess.

Wawer:
Drodzy koledzy i koleżanki!
Z zaciekawieniem czytam ten jakże ciekawy topik i naszła mnie właśnie pewna refleksja.
Zastrzegam jednak, że jest to moje własne zdanie jako jedego z uczestników tej przesympatycznej społeczności.
Otóż od czasu, gdy zacząłem przygodę z R.O. i zaglądam na to forum nie przypominam sobie by miedzy klanami istniały jakieś publiczne kłótnie.
Z moich obserwacji wynika również, że zdecydowana większość klanów współpracuje ze sobą w ten czy inny sposób ( wspólne serwery, częste sparingi itp.) Mecze i sparingi zawsze toczą się w miłej i sympatycznej atmosferze ubarwianej żartami.
I tu przejdę do kluczowej sprawy w mej wypowiedzi. Zwracam się teraz do Bathina i Adika jako aktywnych uczestników tej dyskusji:
Z mojej perspektywy wygląda to tak, że tarcia pojawiają się na linii Ess vs inne klany. Kłótni inne klany vs inne klany jakoś nie zauważyłem Co z tego wynika? Ano fakt, iż albo większość klanów jest be albo coś u Was się dzieje nie tak.
Odpowiedzieć musicie sobie sami.

Żeby wam pomóc w przemyśleniach przypomnę, że odkąd jesteście na forum, braliście już udział w paru "gorących" dyskusjach.

Co do meczu z enclave.
Nie byłem zwolennikiem grania z wami do laddera ale naszym Wa jest Heniu, który uznał, że zagrać powinniśmy. Zatem do zobaczenia na meczu. Mam nadzieję, że odbędzie się w miłej atmosferze.

Pozdrawiam serdecznie.

[E'sS]:

--- Quote ---Wawer : Zatem do zobaczenia na meczu. Mam nadzieję, że odbędzie się w miłej atmosferze.
--- End quote ---

U nas na meczach zawsze jest miła atmosfera:D
Do zobaczenia.
Pozdr

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version