Różności > Hyde Park

Roladder

<< < (6/9) > >>

Wawer:

--- Quote ---[E'sS] :
Ciekawe czym niektóre epitety mogą się zakończyć na np następnym WCG ?

--- End quote ---

Nie sądze by odbyło się kolejne WCG z udziałem sceny R.O. To i tak był jakiś fart, że w ogóle nas chcieli w tym roku.
Btw nie wiem czy tylko moje odczucie ale twoja wypowiedź nie miała chyba charakteru konsyliacyjnego?

Co do Henia... cóż wiadomo, że to lama, jak gram z nim 1vs1 to nie używam myszki , w klawiaturę stukam tylko  dużym palcem lewej stopy  a i tak chłopak płacze że mam jakieś czity czy coś:p

[E'sS]:

--- Quote ---Wawer :Btw nie wiem czy tylko moje odczucie ale twoja wypowiedź nie miała chyba charakteru konsyliacyjnego?
--- End quote ---

Miała charakter integracyjny:D

YankeSmgn:
Czemu sie wszyscy dziwicie, ze oni sa tacy niemili ? Wystarczy spojrzec na nazwe klanu i avatary, to wcielone dialby ssa!

peace & love brothers

Chupacabras84:

--- Quote ---KrankeSmgn :
Czemu sie wszyscy dziwicie, ze oni sa tacy niemili ? Wystarczy spojrzec na nazwe klanu i avatary, to wcielone dialby ssa!

peace & love brothers

--- End quote ---

Silience I kill you!
A tak na poważnie może by tak po przyjacielsku poderżnąc gardło tej dyskusji:D Odnośnie Henia też uważam że to łama:) i tłuke go jak popadnie chociaż ostatnio nauczyl sie jakimi ścieżkami chadzam i mnie omija8)
A większa większośc z naszego klanu jest calkiem przyjacielska(Pod warunkiem że nie gramy akurat po przeciwnych stronach)

Desperat:
chociaż nas to nie dotyczy to coś tam skrobnę

zaparzcie sobie meliski... włączcie modę  na sukces i zrelaksujcie się kolejnym 3555599 odcinkiem tego wspaniałego serialu :D

Ogólnie muślę ,że pranie osobistych brudów publicznie jest niesmaczne i niezbyt kulturalne, odpowiedzialne i nie męskie ....

Jak melisa ni
nie będę tu dolewał ,,OGNIA DO OLIWY"   :D  jak było wcześniej napisane bo to nie ma sensu.

Oficjalnie się lubimy a ,,za plecami'' sobie jedziemy.. bynajmniej ja takie mam odczucia

a jak melisa nie pomoże... ustawka na gołe pięści :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version