Różności > Hyde Park
Roladder
Wawer:
--- Quote ---[E'sS] :
Ciekawe czym niektóre epitety mogą się zakończyć na np następnym WCG ?
--- End quote ---
Nie sądze by odbyło się kolejne WCG z udziałem sceny R.O. To i tak był jakiś fart, że w ogóle nas chcieli w tym roku.
Btw nie wiem czy tylko moje odczucie ale twoja wypowiedź nie miała chyba charakteru konsyliacyjnego?
Co do Henia... cóż wiadomo, że to lama, jak gram z nim 1vs1 to nie używam myszki , w klawiaturę stukam tylko dużym palcem lewej stopy a i tak chłopak płacze że mam jakieś czity czy coś:p
[E'sS]:
--- Quote ---Wawer :Btw nie wiem czy tylko moje odczucie ale twoja wypowiedź nie miała chyba charakteru konsyliacyjnego?
--- End quote ---
Miała charakter integracyjny:D
YankeSmgn:
Czemu sie wszyscy dziwicie, ze oni sa tacy niemili ? Wystarczy spojrzec na nazwe klanu i avatary, to wcielone dialby ssa!
peace & love brothers
Chupacabras84:
--- Quote ---KrankeSmgn :
Czemu sie wszyscy dziwicie, ze oni sa tacy niemili ? Wystarczy spojrzec na nazwe klanu i avatary, to wcielone dialby ssa!
peace & love brothers
--- End quote ---
Silience I kill you!
A tak na poważnie może by tak po przyjacielsku poderżnąc gardło tej dyskusji:D Odnośnie Henia też uważam że to łama:) i tłuke go jak popadnie chociaż ostatnio nauczyl sie jakimi ścieżkami chadzam i mnie omija8)
A większa większośc z naszego klanu jest calkiem przyjacielska(Pod warunkiem że nie gramy akurat po przeciwnych stronach)
Desperat:
chociaż nas to nie dotyczy to coś tam skrobnę
zaparzcie sobie meliski... włączcie modę na sukces i zrelaksujcie się kolejnym 3555599 odcinkiem tego wspaniałego serialu :D
Ogólnie muślę ,że pranie osobistych brudów publicznie jest niesmaczne i niezbyt kulturalne, odpowiedzialne i nie męskie ....
Jak melisa ni
nie będę tu dolewał ,,OGNIA DO OLIWY" :D jak było wcześniej napisane bo to nie ma sensu.
Oficjalnie się lubimy a ,,za plecami'' sobie jedziemy.. bynajmniej ja takie mam odczucia
a jak melisa nie pomoże... ustawka na gołe pięści :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version