Różności > Hyde Park

Roladder

<< < (2/9) > >>

AdikPL:
Biedaku  ja cie olewam i tyle , a jak nie pojmujesz słowa pisanego to może ci  rozrysuje , jak się mówi ze się gra już  z kimś a ty swoje  no to może do szkoły  trzeba było chodzić a nie  cały czas przy grach siedzieć

[E'sS]:
Tak, na Quick war-a wpisałem friendly, zgłosiło się do nas WWL i z nimi w poniedziałek zagraliśmy. Moja wina że zapomniałem "zdelejtować".
Pzdr
Ps. Na publiku ostatnio mnie męczył Viatrowa kiedy zagramy w rolu.

Wawer:
Panowie proponuję zaparzyć melisy a potem założyć ciepłe papcie, usiąść w fotelu i przykryć się kocykiem.
Potem już tylko odcinek Klanu odbębnić i emocje opadną :D

Dla mnie ta gra to zabawa i nie zamierzam się z jej powodu denerwować.
pozdr.

plonek:
co to ma za zaznaczenie czy gracze są z Polski czy nie? czy to jakis wstyd zagrac  polski klan vs. polskiemu klanowi ? mi sie wydaje ze to raczej strach:p  szczerze mowiac wole grac z Polakami bo nie pier***ą smutów po przegranej rundzie typu: your sniper is very strange etc ..:D

[E'sS]:
No proszę, myślałem że kultura wymaga żeby najpierw ustalić terminy itd przez PM na Roladder, ale po co, można od razu jebnąć wyzwanie bez pytania:((
Chyba macie o jednego za dużo clan-leadera.  Acha, na drugi raz czytajcie podpisy klanowe, czasami są tam ciekawe wiadomości, np. "Gramy tylko we wtorki i czwartki".
nara

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version