Author Topic: problem z aktywacja gry :/  (Read 19791 times)

Cappo

• Guest
problem z aktywacja gry :/
« Reply #15 on: 19 May 2007, 15:44:25 »
Wczoraj kupiłem Ro (wersja normlana ,puełkowa) instaluje wszystko ok  i też miałem , pisałem już do Cenegi (ale serwis czynny od pon do piątku o 10 do 18 ) , dziś spróbowałem jeszcze raz i udało mi się aktywować :D

Tyjger

• Guest
« Reply #16 on: 28 May 2007, 17:04:52 »
no to wszystko dobrze sie skonczylo :]

a ja mam problem bo po kilku chwilach grania mi sie komp wiesza i musze go resetowac, a najdziwniejsze jest to ze tak mi sie dzieje tylko w RO . jakis koles mi powiedzial zebym zmniejszyl ustawienia graficzne no i mam je na maxymalnym minimum i kupa dalej tak mam :/

max.pl

• Guest
« Reply #17 on: 28 May 2007, 18:48:56 »
Moj kolega tez mial ten sam problem - co prawda przy innej grze - nic mu nie pomagało i przeinstalował system - i jest ok

plonek

• Guest
« Reply #18 on: 28 May 2007, 19:23:01 »
heh format dobry na wszystko:D

Tyjger

• Guest
« Reply #19 on: 29 May 2007, 15:03:54 »
no po formacie dalej to samo :no

AdikPL

• Guest
« Reply #20 on: 29 May 2007, 15:35:12 »
jaka grafika ??     bo jesli ati to zobacz  czy nie masz właczonego VCP recowery  , jesli tak wyłacz ta funkcje  , poza tym  sprawdz w biosie temperature procka , i czy czasami nie bawiłes sie taktowaniem grafiki  lub pamieci ??

Tyjger

• Guest
« Reply #21 on: 29 May 2007, 16:49:38 »
"bo jesli ati to zobacz  czy nie masz właczonego VCP recowery"
a gzdie to sprawdzic? bo ja nie wiem :( sry za glupie pytanie ale seryjnie nie wiem

AdikPL

• Guest
« Reply #22 on: 31 May 2007, 10:12:46 »
prawym na pulpit , własciwosci , w zaawansowane i zakładke masz taką vcp.....

Mogilny

• Guest
« Reply #23 on: 01 December 2007, 16:00:01 »
Cappo :
Wczoraj kupiłem Ro (wersja normlana ,puełkowa) instaluje wszystko ok  i też miałem , pisałem już do Cenegi (ale serwis czynny od pon do piątku o 10 do 18 ) , dziś spróbowałem jeszcze raz i udało mi się aktywować :D

Witam ( przepraszam że odświeżam tak stary temat)
 Dzisiaj zakupiłem Red Orchestre w sklepie , normalna wersje i mam ten sam kłopot co Cappo.
Czyli  gdy wpisuje cd- key pojawia mi się komunikat że kod produktu nie  został  aktywowany.
Czy jest to tylko chwilowe ? I po jakimś czasie aktywuje mi cd-key.
Niestety do  Cenegi nie mam teraz poco pisać .

Z góry dziękuje za odpowiedź

sHaKaL

• Guest
« Reply #24 on: 05 December 2007, 13:15:38 »
Ja miałem wersję zwykłą ale później i tak kupiłem kolekcjonerską (dla koszulki offcourse :p ) i żadnych problemów nie miałem! Poczekajcie troche może ludziska ze steam coś nagrzebali !