Taaa... Próbowałem naświetlić jedynie iż o zabawie desperata nie było mowy w klanie... podejrzewam, że reszta graczy nawet o tym nie wiedziała, no przynajmiej ja... jeżeli sie mylę to naprawdę przykro, że klan - który wydaje mi sie być na poziomie wybił się dzięki sztuczką, w co nie wierzę! Jestem w bse od niedawna, po wcześniejszej "próbie grania" w 2nd.AD, liczyłem na grę wkońcu w zorganizowanym klanie, przykro mi iż to właśnie w bse gracz dopuścił sie wspomagania... ale co reszta, ja mamy na to poradzić? Jeżeli chodzi o mnie, byłem w takiej samej nie wiedzy jak wy wszyscy, i co? W bse... fakt większość klanów pewnie nie będzie chciała z nami grać, a w innych klanach nie wiadomo czy kogo kolwiek z nas gdzieś przyjmą... Próbuję pokazać, iż w obecnej chwili gracze z bse, zostali skreśleni z polskiej areny z nie swojej winy...desperat doczekał sie bana za to co zrobił, i słusznie, to akurat popieram, sam sie prosił, ale nie rozumiem dlaczego konsekwencje mają być wyciągane od reszty? tylko dlatego że grali w jednym team... mimo iż byli nie świadomi.