desperat :
nie jestem CL. Jestem cziterem and fuck off
Ten co stoi to ja a ten co sie wypina to reszta której zalezalo na tym aby mnie usadzic
Wiesz, nikomu nie zależało, żeby Cie usadzić, sam się usadziłeś... A "chuj wam w dupe" nie jest zbyt miłe, skoro sam wiedziałeś, ze robisz źle.
A poza tym, no cóz, mam nadzieje,ze więcej osób z tego klanu "nie testuje"...
Moja mysl jest taka, że nie ma sensu wyzywać wszystkich członków BSE teraz od cziterów, a jeśli niektórzy z nich jeszcze grają na czitach, to liczę,ze zostaną złapani. A od wyzywania kolesi za cziterów już się nie biorę (sam mogę szczerze na forum sie przyznać,ze do pewnego czasu uważałem Henia za czitera xD, no ale pograłem troche,wgrałem się, grałem z nim ramie w ramie w nations cup, i zauważyłem, ze to zwykły koleś, który gra zajebistą grę
), no i myślę,ze inni gracze nie powinni wyzywać teraz BSE od czitów ( przynajmniej ci gracze, którzy czytają to forum, ani polskie klany, najwyżej bedzie się o demka w ostateczności prosić), ani zadnych takich chamskich tekstów na publikach dawać, jak to gdzieś wyżej Baran napisał "teraz jak zastrzele jakiegos dupka na publicu, nazwie mnie cziterem" czy jakos tak (nie jestem pewny do końca jak to napisane było, a nie chce szukać drugi raz.)