Author Topic: Desperat (podzielony temat z losiach na polskich serwerach)  (Read 51751 times)

max.pl

• Guest
Desperat (podzielony temat z losiach na polskich serwerach)
« Reply #75 on: 11 December 2007, 12:37:03 »
Twój post Skar, nadal nic nie wnosi.

PS. Dla ciebie jestem [1stCav]max.pl, nie przypominam sobie żebyśmy byli po imieniu..........i nigdy nie będziemy.

Skar

• Guest
« Reply #76 on: 11 December 2007, 12:38:42 »
max.pl :
Twój post Skar, nadal nic nie wnosi.

PS. Dla ciebie jestem [1stCav]max.pl, nie przypominam sobie żebyśmy byli po imieniu..........i nigdy nie będziemy.

a Twoj wnosi?? Tag najlepiej podkreślić niech każdy zobaczy :D

max.pl

• Guest
« Reply #77 on: 11 December 2007, 12:42:19 »
Moj wnosi bo zadałam pytanie - jakie jest stanowisko bse ???? Nadal cisza..................I tak kto gra wie w jakim jestem klanie.............dla 99% graczy jestem porostu max.pl lub Aga............a dla ciebie [1stCav]max.pl.

Koniec - czekam ja i inni na wasze oficjalne stanowisko.

PS. Z tagu jestem dumna........jak i z klanu w jakim jestem  :D

grzech.pl

• Guest
« Reply #78 on: 11 December 2007, 12:46:03 »
Odpowiedź dla max na szybko, więc może być bez ładu i składu: na temat Desperata już się wypowiedziałem, co do dalszej działalności bse wypowiedział się już plonek i Sojuz. Jeżeli masz jeszcze jakieś dodatkowe pytania co do mojej osoby czy też stanowiska w tej czy jakiejkolwiek innej sprawie to niestety musisz poczekać do czwartku, ponieważ do tego dnia nie będę miał dostępu do internetu. Ps przestań grać opatrznościową matkę stanu, która zna jedną jedynie poprawną odpowiedź.

Skar

• Guest
« Reply #79 on: 11 December 2007, 12:46:49 »
Tiaaa.... odbije Ci Twoją offtopową piłeczke poraz ostatni...
Miałem namyśli Twoj kolejny post...
A jakbyś nie zauważyła "oficjalne stanowisko klanu przedstawił już plonek" dalej chcesz pospamować??

max.pl

• Guest
« Reply #80 on: 11 December 2007, 12:47:25 »
Ja znam jedna poprawną  odp............ale wam sie nie spodoba :D

PS śmiech na sali oficjalne stanowisko klanu............to już w klanie nie ma desperata i trojgrańca ????

Skar

• Guest
« Reply #81 on: 11 December 2007, 12:50:30 »
http://www.roladder.net/ <--- Lista członków klanu bse w odpowiednim miejscu.

max.pl

• Guest
« Reply #82 on: 11 December 2007, 12:52:50 »
Widzę tam Trojgańca........................czyli  jaką  frakcje bse wystawi na PC ????????

grzech.pl

• Guest
« Reply #83 on: 11 December 2007, 13:13:43 »
Oki tak naprawde już na szybko i ostatni raz:D. Wydaję mi się, że sprawa mniej więcej się już wyklarowała, co nie znaczy, że wyjaśniła. Desperat został już sowicie ukarany, zarówno banem jak i utratą członkowstwa w bse i przprosił nas za tą całą aferę. Co do utrącania reszty graczy bse bez jakichkolwiek dowodów i stosowanie wobec nas zasady zbiorowej odpowiedzialności (czyżby kłaniały się nam nie tak dawne czasy? ech pamięć zawodna rzecz...) widzę, że większośc sceny ro, nie licząc kilku osób którym wyraźnie zależy na zniknięciu bse, jest na nie. Idąc za słowami cichego myśle, że Guz dobrze wyraził także moje stanowisko. Żeby było jasne, odcinamy się od tego co zrobił Desperat, ale na pewno nie odcinamy sie od osoby Desperata. Skoro max znasz tą odpowiedź to proszę żebyś ją podała, wszakże wszelka opinia w tej sprawie jest ważna...

plonek

• Guest
« Reply #84 on: 11 December 2007, 13:32:45 »
max  gdybym nie wiedzial ze jestes kobieta to bym pomyslał że chuja z głową zamieniłaś , poziom twoich wypowiedzi juz dawno osiagnal  dno i nie wnosi niczego do dyskusji, bezmyslnie nabijasz posty nie czytając wczesniejszych, ale widze ze jestes chyba zbyt tepa zeby to pojac wiec napisze jeszcze raz(specjalnie dla ciebie) : W imieniu klanu bse| oglaszam wszem i wobec, ze zostajemy i nigdzie sie nie wybieramy... Nie bedziemy ponosic konsekwencji i rozwiazywac klanu przez cos co nie dotyczy calego teamu tylko pojedynczej osoby za ktora nie mozemy ponosic odpowiedzialnosci. Nie bedziemy tez nikogo przepraszac ani przed nikim sie tlumaczyc, jesli ktos mysli ze w naszych szeregach sa cheaterzy i z tego powodu ma lęk przed gra z nami zawsze moze po meczu poprosic o przeslanie dem do adminow ktorzy ocenia czy gralismy na dopingu czy tez nie...

Sklad bse| nie ulegl zmianie...( no moze z wyjatkiem Desperata)

Dziki_Koziol

• Guest
« Reply #85 on: 11 December 2007, 13:58:35 »
Ekhm, WH bez skilla gówno komuś da, taka jest prawda. Co do rozbijania klanu bo jeden z jego graczy hakował, cóż, przydałyby się jakieś dowody, że inni wiedzieli co robi Desperat lub że też hakowali. W przypadku braku takowych proszę o nie pierdolenie głupot. Bacznie obserwować to można każdy klan, nie tylko BSE. "Afera Covala" była wcześniej i padły zarzuty o hakowanie, tylko gdzie dowody i czemu to wszystko wyszło tak późno? Szukamy dalej czarownic??

Co do Desperata skłonny jestem uwierzyć, że "testował" haxa, ale skriny i to że, grał z WH na swoim koncie - sam sobie strzelił w kolano. Z drugiej strony trudno się też dziwić, że inni tak emocjonalnie do tego podchodzą, nikt nie wie ile te "testy" i w jakiej formie trawły... :D

AdikPL

• Guest
« Reply #86 on: 11 December 2007, 14:13:32 »
Dziki_Koziol :

Co do Desperata skłonny jestem uwierzyć, że "testował" haxa, ale skriny i to że, grał z WH na swoim koncie - sam sobie strzelił w kolano. Z drugiej strony trudno się też dziwić, że inni tak emocjonalnie do tego podchodzą, nikt nie wie ile te "testy" i w jakiej formie trawły... :D

Wystarczyło by powiadomił po cichu o tym fakcie wszytkich adminów , ze chce zobaczyć  czy da rade wykryc i razem by to sprawdzili , a skoro wpadł  nie mówiąc nikomu nic to nie ma tłumaczenia , miał  i koniec. Co do BSE mysle ze nie my gracze innych klanów jestesmy władni tu podejmować decyzje.
Zrobią co chcą, zreszta podjeli już decyzje ze zostają , co do PC  sa jacyś  organizatorzy i oni maja  oststeczna decyzje .

Dziki_Koziol

• Guest
« Reply #87 on: 11 December 2007, 14:32:15 »
Fakt, mógł tak zrobić...

Offline _KaszpiR_

• Sztab Generalny
  • Towarzysz broni
  • Honor: +4/-0
    • View Profile
    • http://hlds.pl
« Reply #88 on: 11 December 2007, 14:47:46 »
a ja was bardzo prosze aby nie przeklinac, wystarczajaco duzo juz miecha latalo.

jihad_trawa

• Guest
« Reply #89 on: 11 December 2007, 14:55:54 »
AdikPL :
Wystarczyło by powiadomił po cichu o tym fakcie wszytkich adminów , ze chce zobaczyć  czy da rade wykryc i razem by to sprawdzili

Nikt z adminów raczej by się na to nie zgodził. Co najwyżej by powiedział Desperatowi: "Testuj sobie ale z botami, nie na serwerze".