Author Topic: Podejrzenia o czity...  (Read 86463 times)

Sava

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #105 on: 18 July 2008, 15:10:45 »
( moze za słąbi jestesmy a moze bysmy byli gdyby cziterzy nie grali u was

Ej Sava wybacz, ale nawet jakby nie doszli, to wy bez pionka też tego byście nie zrobil

Nie znam słowa chiter.. podejżewam ze chodzi ci o cheatera... tym bardziej o cheatera nie o CHEATER' ÓW w pucharze. Wracając chciałbym Ci takze przypomnieć ze Plonek nie grał we wszystkich meczach (w mniej niż połowie) i formalnie co do tych meczy w których grał nie ma zastrzeżen (Dema zapomniał nagrać Sojuz oż ten cheater... i to w roladzie co to ma do CC?) . Mimo tego honorowo odeszlismy od CC sami zanim została podjęta decyzja administracji pucharu, aby takie komentarze powstrzymać.

dosłownie każdy może powiedzieć, ze grał uczciwie bez zadnego gówna, a u was... wątpie
Widzisz Kryszek masz podejście dość typowe, wręcz stereotypowe. Takie twoje prawo nie wnikam. Jak wszyscy to wszyscy babcia też :/ Odbieraj sobie to jak chcesz, mnie to szczerze jebie... przekonany jestem, że nikt nie grał na cheatach w pucharze. Wyskoczył filipek z konopi w roladzie... co jest dla mnie żenujące. Poniesiemy wszelakie tego konsekwencje i bedziemy grac dalej, pomimo jakze miłych komentarzy nie tyle do plonka co do całego klanu.

Powodzenia w każdym razię z
jako SG nie zagramy z klanem BSE
na ta chwilę zamierzamy uczestniczyć w przyszłych rozgrywkach.

Zacytuję jeszcze wypowiedź jednego z clan leaderów KRUTUS'a która jest bardzo adekwatna - It's really sad to find out that in RO are still players which are using whallhack and/or other exploits/cheats. We don't blame your clan even some of our members are really angry. Such thinks can happen to every clan :(

Z mojej strony to koniec dyskusji... jeśli chce ktoś do mnie jeszcze napisać zapraszam na gg lub PW

Sojuz_PL

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #106 on: 18 July 2008, 15:11:44 »
Quote from: Sadek76_pl
dodam jeszcze od siebie że jeszcze jest 2 delikwentów w bse którzy jadą na hackach

Sadek, powiedz którzy to są według ciebie. Bo naprawdę nie wiem o kogo może chodzić.

[E'sS]

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #107 on: 18 July 2008, 15:16:20 »
Sojuz_PL :
Quote from: Sadek76_pl
dodam jeszcze od siebie że jeszcze jest 2 delikwentów w bse którzy jadą na hackach

Sadek, powiedz którzy to są według ciebie. Bo naprawdę nie wiem o kogo może chodzić.

Hiacenty ?

kryszek

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #108 on: 18 July 2008, 15:23:03 »
@Sava jak możesz powiedzieć,ze jesteś przekonany,ze nikt na czitach nie grał podczas CC , jak Ty, wy, podobno nawet nie wiedzieliscie ,ze plonek na czitach grał??:con

@Sojuz wcześniej też nie wiedziałeś o kogo chodzi, i ze pionek na czitach gra;)

Sava

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #109 on: 18 July 2008, 15:25:55 »
przekonany to nie oznacza pewny w 100% na monitor nikomu nie patrzyłem.. z włąsnych oberwacji wnioskuję / prosiłem o odpowiedz jeśli skierujesz ją do mnie na pw lub gg...  takie to trudne??

Sojuz_PL

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #110 on: 18 July 2008, 15:27:56 »
Hiacenty ?  Jakieś dowody?  Grałem z nim na greyu i na fmj, i z pewnoscia moge powiedziec ze przez sciany nie widzi.  
Ale może zanim posypie się lawina bezpodstawnych podejrzeń na forum, zapraszam do dyskusji na gg.

kryszek

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #111 on: 18 July 2008, 15:34:15 »
Sojuz_PL :
Hiacenty ?  Jakieś dowody?  Grałem z nim na greyu i na fmj, i z pewnoscia moge powiedziec ze przez sciany nie widzi.  
Ale może zanim posypie się lawina bezpodstawnych podejrzeń na forum, zapraszam do dyskusji na gg.

Z pionkiem też grałeś i nie widziałeś, żeby przez ściany patrzył, nie?? xD :D

Skar

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #112 on: 18 July 2008, 15:43:53 »
Cóż... ^^ (Post został utajniony na 50 lat) ^^

Mati

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #113 on: 18 July 2008, 16:33:50 »
Dowody? Nikt tu tak na prawdę dowodów nie wskazał, a jedynie przypuszczenia, że ten, a ten po tych dwóch coś ma. Jeżeli chcecie dalej w to brnąć to na gg, a nie tutaj. Poza tym myślę, że warny polecą jak przyjdzie któryś z nadzorców, także nie bój.

Offline BartBear_[PL]

• Sztab Generalny
  • Towarzysz broni
  • Honor: +34/-0
    • View Profile
Podejrzenia o czity...
« Reply #114 on: 18 July 2008, 16:41:07 »
Quote from: Skar
Mam nadzieje ze nie dostane warna za linka

nie Skar... skąd Ci to przyszło do głowy....:O_o

Strahd

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #115 on: 18 July 2008, 21:26:20 »
Skar + Hiacenty?

Skar

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #116 on: 18 July 2008, 21:52:38 »
??

Hiacenty

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #117 on: 18 July 2008, 22:04:14 »
Hiszpan o co chodzi hm ?

plonek

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #118 on: 18 July 2008, 22:28:37 »
EDIT: BartBear_[PL]

Idziecie po bandzie zgodnie ze scenariuszem tak oczywistym że aż się niedobrze robi.
Forum to forum i tyle nie bądźcie dziećmi co do których się wypieracie że jesteście i nie brnijcie dalej => wzajemne podpuszczenie i łamanie przez to Regulaminu doprowadzi do tego że pół składu może wylecieć z Forum przez takie głupoty.
Wasze posunięcia są tak klarownie czytelne że aż żal.pl
Zaoszczędźcie nam wszystkim (innym niewchodzącym w temat) tej brazylijskiej opery i dawajcie se po twarzy jak musicie w innych "mediach" a nie tutaj.
@Kryszek =>jątrzysz a sam już zostałeś ostrzeżony, więc następny taki wyskok i warnings'y PÓJDĄ serią.
Zastanawiam się czy wszystkich takich wyskokowych tematów nie blokować prewencyjnie (dla Waszej przed Wami ochrony, ale w sumie chyba nic oprócz tematów związanych z pomocą techniczną by nie zostało...)
To tyle...
Po prostu nie można Was dzieciaczki zostawić nawet na czas oglądania filmu ech...:((:no

kryszek

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #119 on: 19 July 2008, 00:04:49 »
Bartbear tak w temacie, mnie ostrzegasz, może pora ostrzec Twojego kolegę pionka??