( moze za słąbi jestesmy a moze bysmy byli gdyby cziterzy nie grali u was
Ej Sava wybacz, ale nawet jakby nie doszli, to wy bez pionka też tego byście nie zrobil
Nie znam słowa chiter.. podejżewam ze chodzi ci o cheatera... tym bardziej o cheatera nie o CHEATER' ÓW w pucharze. Wracając chciałbym Ci takze przypomnieć ze Plonek nie grał we wszystkich meczach (w mniej niż połowie) i formalnie co do tych meczy w których grał nie ma zastrzeżen (Dema zapomniał nagrać Sojuz oż ten cheater... i to w roladzie co to ma do CC?) . Mimo tego honorowo odeszlismy od CC sami zanim została podjęta decyzja administracji pucharu, aby takie komentarze powstrzymać.
dosłownie każdy może powiedzieć, ze grał uczciwie bez zadnego gówna, a u was... wątpie
Widzisz Kryszek masz podejście dość typowe, wręcz stereotypowe. Takie twoje prawo nie wnikam. Jak wszyscy to wszyscy babcia też :/ Odbieraj sobie to jak chcesz, mnie to szczerze jebie... przekonany jestem, że nikt nie grał na cheatach w pucharze. Wyskoczył filipek z konopi w roladzie... co jest dla mnie żenujące. Poniesiemy wszelakie tego konsekwencje i bedziemy grac dalej, pomimo jakze miłych komentarzy nie tyle do plonka co do całego klanu.
Powodzenia w każdym razię z
jako SG nie zagramy z klanem BSE
na ta chwilę zamierzamy uczestniczyć w przyszłych rozgrywkach.
Zacytuję jeszcze wypowiedź jednego z clan leaderów KRUTUS'a która jest bardzo adekwatna - It's really sad to find out that in RO are still players which are using whallhack and/or other exploits/cheats. We don't blame your clan even some of our members are really angry. Such thinks can happen to every clan
Z mojej strony to koniec dyskusji... jeśli chce ktoś do mnie jeszcze napisać zapraszam na gg lub PW