Hiacenty :
Chłopie pograj dwa lata tez tak bedziesz umiał. A nie zaraz czity opanuj sie... i takie strzelanie jest możliwe:p
Hiacenty Ty jesteś strasznie nerwowy zauważyłem - podczas gry też ile razy Cie widzę to się pienisz. Może waleriana ? Tylko się nie obraź bo to żart z ziarnem prawdy
...
Pisałem przecież, że nie chcę nikogo oczerniać tylko pytam czy to możliwe czy czity ! A pytam bo gram też prawie dwa lata i nigdy się z czymś takim nie spotkałem. I żeby nie pozostawić tematu w ten sposób - podjąłem w ogóle tą sprawę ponieważ jeden z chłopaków z enclave albo 1Cav (niestety nie pamiętam dokładnie bo grali tam i z jednego i z drugiego) który grał wtedy również po stronie axis, także podczas gry wyraził swoje zdziwienie możliwościami strzeleckimi tego pana. Ja nie jestem jakimś super hiper graczem, a za takich uważam tych którzy grają w znanych klanach, dlatego zwróciłem się z opinią do Was szanowni koledzy.
Ty - Hiacenty - widziałem to nie raz, jesteś niezły w te RO-klocki, dlatego Twoją opinię traktuję jako zakończenie tego tematu. Pozdrawiam