Author Topic: Podejrzenia o czity...  (Read 74982 times)

Skucha

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #165 on: 28 July 2008, 09:35:18 »
trzeba troche kasy zarobic na pazdziernik bo impry przednie sie szykuja w akademiku :P

AdikPL

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #166 on: 28 July 2008, 09:35:26 »
Nowy :
najzwyczajniej  po meczu z tymi włochami MVSN czy jak oni tam mieli, się wkurwiłem  i stwierdziłem,że dlaczego skoro  oni mają to ja mam nie  mieć.... p[yellow][/b]

CI włosi to takie cieniasy ze  uciekli  z oficjalnego meczu  w połowie  bo nie mogli wyjść z nami z respa  a ty mówisz ze oni haxyy mieli - lol

Co do Skara - wiem jak on gra i nigdy nie strzelał tak by widzieć przez ściany , może i miał  je ale na pewno nie używał przynajmniej nikt mu nigdy na meczach nie  zarzucał tego w przeciwieństwie do reszty starej ekipy z bse !!!

Podoba mi sie jak bse sie tłumaczy " my nic nie wiedzieliśmy " a tu rozmowy na gg o tym na ts  - ale trzymajmy sie wersji ze nic nikt u nich nie wiedział !!!

PS. Dla tych kilku nowych co dopiero przyszli  do bse mała rada - dajcie sobie spokój z tym klanem jeśli chcecie kiedyś gdzieś jeszcze  pograć w normalnym klanie a nieść za sobą smród  z bse

kryszek

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #167 on: 28 July 2008, 09:45:32 »
Skucha :

wiesz co jestes szczeniakiem jeszcze widze, mozesz sobie dalej nas obrazac, obarczac o jakies haxy, ja i tak wierze, ze wszyscy na ten moment graja czysto z bse

No pewnie że gracie czysto, i tak samo jak z desperatem i teraz z pionkiem, sojuz o niczym nie wiedział ;)

i jak desp powiedzial granie to zabawa a nie zycie, widocznie ty nie masz nic do roboty poza graniem i szukaniem dziury w calym ;]

Co nie zmienia faktu, ze gra się uczciwie, nie?? Uwierz mi, ze mam co do roboty :)

jak chcesz ze mna pogadac to na gg zapraszam po 18 lub wejdz do nas na tsa i porozmawiaj z nami co cie tak strasznie irytuje i przestan tu spamowac jakie to bse jest najgorsze itp. no trza do pracy leciec bb;]

Zaprawde powiadam ci, ze dobrze wiecie co mnie irytuje. A jesli chodzi o spamowanie, póki co żaden admin nie zwrócił mi uwagi, wiec nie życze sobie ,zeby zwykły user to robił, i nie rozumiem czemu wypowiadają się tutaj ciągle gracze, którzy w tym klanie są od niedawna??

PS. Adik dobrze prawi z tym przesłaniem dla tych co dopiero przyszli :)

Nowy

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #168 on: 28 July 2008, 09:45:34 »
AdikPL :

PS. Dla tych kilku nowych co dopiero przyszli  do bse mała rada - dajcie sobie spokój z tym klanem jeśli chcecie kiedyś gdzieś jeszcze  pograć w normalnym klanie a nieść za sobą smród  z bse

Lepiej do Adik Squad :D

dżołk :D

Ogólnie to teraz sobie  gram w BF 2 jak mam czas po pracy  bo przynajmniej ten Punk Buster w miarę działa, po za tym jest bardziej kolorowy. Ro jest jak papier toaletowy.
Przygoda z czitami się skończyła a była żeby gra nie była taka szara :)
Po za tym haxy u mnie byly po  6 miesiącach odkąd zacząłem w to grać więc każdy nawet  najwiekszy noob by się cos tam nauczył ustrzelić po takim czasie. Z reguły tacy już grają klanowo....

wisnia

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #169 on: 28 July 2008, 09:52:03 »
Tak przyglądam się tej polemice i muszę powiedzieć, że to co tu czytam napawa mnie wielkim smutkiem. Szczególnie post Nowego. Wychodzi na to, że gra którą traktowałem jako genialną rozrywkę pełna jest różnej maści oszustów. Nie pieje tu do nikogo konkretnie, nikogo konkretnego nie mam na myśli. Zacząłem grać w RO, bo gra jest wyjątkowo realistyczna jak na gry tego typu. Inaczej mówiąc - trudna. I dzięki temu przy niej zostałem, bo każdy ma w niej na dobrą sprawę równe szanse. Każdy dzięki treningowi mógł być lepszy niż inni , co dawało dodatkową dawkę realizmu, bo przecież na froncie stary wyga wojenny potrafił lepiej odnaleźć się w walce niż żółtodziób. Tacy goście którzy korzystają z czitów, powinni być piętnowani głównie za to, że psują grę i jej klimat innym graczom. f...k them all kimkolwiek są ! Podzielam zdanie Kryszarda - używanie czitów w RO mija się z celem. Przecież to nie jest platformówka w której zdobywa się kolejne levele, ani doom gdzie jak nie możesz sobie z czymś poradzić żeby iść dalej wpisujesz te iddclip czy inne. W RO dzięki czitowaniu nie zdobędziesz szybciej stopnia generała który będą wszyscy widzieć i bić pokłony... w RO sens ma tylko czysta, normalna gra. Więc po co ludzie oszukują ? Ja osobiście tego nie rozumiem ...

Nowy

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #170 on: 28 July 2008, 09:54:22 »
Czity w RO były już dawno... po za tym jak ktos się zna na modyfikacji plików tekstowych to wykombinuje różne rzeczy.....

idę spać... PM dostępny jak ktoś chce konto

wisnia

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #171 on: 28 July 2008, 10:33:02 »
ALE PO CO ??? Przecież to jest bez sensu ! Nie o to przecież w tym chodzi ... ta gra powinna promować zdrową rywalizację, refleks, spostrzegawczość, szybkość, umiejętność pracy w zespole, dowodzenie i bycie dowodzonym itp itd. A przede wszystkim realizm gry powinien zakorzeniać w nas grających historię wojny jej okrucieństwo i bezsens. Tak przy okazji gry. Ja sporo naczytałem się na ten temat i RO dała mi przede wszystkim możliwość wirtualnego uczestnictwa w historii. Myśląc przez chwilę, że to co oglądamy na monitorze wydarzyło się na prawdę, w taki sam albo i nawet bardziej okrutny sposób, powinno uczyć więcej niż lekcje historii w szkole. Oszustwo w grze pozbawia jej tej edukacyjnej roli i spłaszcza ją do poziomu kolejnej strzelanki, powodując zarazem że II WŚ staje się dla młodego pokolenia pukaniem do figurek z ksywkami czyli niczym tym czym była na prawdę.
Może zdaniem niektórych podchodzę do tematu zbyt poważnie, ale takie jest właśnie moje zdanie. Pzdr.

Skar

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #172 on: 28 July 2008, 10:57:19 »
I co teraz? :( bede miał bana? :( i sojuz tez bo mnie uczyl? :(
Smutne.

Dlaczego pytalem skad to wziąć? :D - moje gg:1734128 chetnie wytlumacze :) (zreszta juz to zrobilem ludzią do których mam szacunek - kryszek, apos itd)
Nie mam zamiaru produkowac sie tutaj i pisać jaki to ja jestem biedny bo szczerrze mowiac gówno mnie obchodzi co myśli o mnie 98% tej sceny :)

a terazaz do BOTÓW które wyslaly to na rolade - (prawdopodobnie admini ro.pl) którzy szybciutko usuneli post i zachowali linki z czitami dla siebie 8) )
wiec tak jak w mojej sygnaturce. nastepnym razem przed wyslaniem tego rzkomego dowodu, że mam haxy nagrajcie mi DEMO nooby.
swoją drogą. śmieszne jest, że na podstawie tego co pisze cziter i osoba ogolnie nie lubiana na forum oskarza sie innych :dozingoff

JESZCZE RAZ POZDRO DLA BOTA KTORY WRZUCIL TO NA ROLADE - musze Cie rozczarowac, bana nie dostane, bo gram czysto :D

Sojuz_PL

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #173 on: 28 July 2008, 11:51:15 »
Quote from: kryszek
O i tu jest dobrze pokazane. Sojuz Ty bocie, o pionku też nic pało nie wiedziałeś, nie??

Podejrzewałem, ale pewności nie miałem.  Kto by podejrzewał desperata kiedyś ??  
Dopiero materiał, który dostałem od admina rolady dobitnie pokazał że plonek miał wh.

Quote from: Nowy
później chłopaki na meczach się dziwili dlaczego mówie,ze słyszę jakiś tupot butów i wskazuję gdzie idą oczywiście mniej więcej,żeby nie było podejrzeń.

Nigdy nie wskazywałeś gdzie oni będą wychodzić !  Praktycznie całe mecze siedziałeś w kiblu na II piętrze i dostawałeś za każdym razem jak Ci szkop wybiegł...

Quote from: kryszek
No pewnie że gracie czysto, i tak samo jak z desperatem i teraz z pionkiem, sojuz o niczym nie wiedział ;)

Oczywiście, że nie podejrzewałem despa... a o plonku napisałem ciut wyżej.

Quote from: Skar
I co teraz?  bede miał bana?  i sojuz tez bo mnie uczyl?

Kiedy uczyłem cie jak odpalić wh ??  Sam nie wiedziałem i nie próbowałem tego robić.

To tyle z mojej strony xD  Jak coś to pisać na gg.

Apos

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #174 on: 28 July 2008, 13:15:29 »
Pojawia się tyle nieścisłości, niedomówień - jak w polskim rządzie, ale nie wyciągając tego całego syfu na wierzch:

Skar (25-03-2008 11:49)
sojuz mnie uczy;d
Ja (25-03-2008 11:50)
he?
Ja (25-03-2008 11:50)
pisz a ja z.w
Skar (25-03-2008 11:51)
ok
zw
ja testuje;d
Ja (25-03-2008 11:52)
no ale o czym cie uczy ??
Skar (25-03-2008 11:53)
jak to wlaczyc

W/g rozmowy Skara i innych mniej ważnych źródeł, Sojuz wiedziałeś o używaniu cheatów w BSE. Ty jako lider klanu wiedziałeś i tolerowałeś to, że Twoi ludzie cheatowali na publikach oraz meczach. Wstyd i hańba, a największym chamstwem z Twojej strony są słowa:

Podejrzewałem, ale pewności nie miałem. Kto by podejrzewał desperata kiedyś ??
Dopiero materiał, który dostałem od admina rolady dobitnie pokazał że plonek miał wh. (...) Kiedy uczyłem cie jak odpalić wh ?? Sam nie wiedziałem i nie próbowałem tego robić.

Wiesz co się robi, gdy kogoś podejrzewa o cheaty? Sprawdza dema i wywala z klanu w trybie natychmiastowym jeżeli coś się znajdzie. Sprawdziłeś choć raz dema despa albo plonka? Nie, Ty oczekujesz na ucichnięcie sprawy do kolejnej wpadki.

@Skucha, Ty nie pisz takich głupot, że to jest tylko gra, wszystko tu wolno. Przestępcy uważają, że głupotą są przepisy i kradną, to co? Skazać ich nie wolno bo mają własne widzimisię? RO dla wielu jest to forma spędzania wolnego czasu ze znajomymi, nie rezygnując z codzienności :S Tylko by przyjemnie spędzać ten czas na serwerach, forum etc nie może być cienia tolerancji dla wszelkich oszustów.

Osobiście dziwie się, że ktokolwiek uczciwy (o ile są tacy) chcą jeszcze grać pod tagiem klanu BSE.

Skar

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #175 on: 28 July 2008, 13:40:51 »
Kiedy uczyłem cie jak odpalić wh ?? Sam nie wiedziałem i nie próbowałem tego robić.

To tyle z mojej strony xD Jak coś to pisać na gg.

Ehh sojuzie... Myslalem ze nie bedziesz sie wypierał, tym bardziej, że ani Tobie ani mi nikt nie udowodnil ze gramy na haxach i mysle ze grasz tak samo czysto jak i ja... no ale cóż...
Widze ze zmieniasz lekko fakty. Wiec musze przypomnieć Ci, że "TO TY MI WYSLALES WH KTORE DOSTALES OD DESPERATA GDYZ ON NIE MIAŁ TEGO NA DYSKU PO DEINSTALACJI RO" i  obaj wiemy co chcialem osiągnąć pytając was o czity. Jak sam wiesz wczesniej nie wierzylem ze ktos w bse na tym gra. Cóż, mialeś mi za złe dlaczego nie podałem prawdziwego powodu odejscia z bse... Wlasnie to zrobilem (powiesz dlaczego nie odeszedlem od razu jak mi dales? - pewnie chciales poczitowac) nie, jakos nie chcialem wyjsc na takiego skurwiela i wrabiac "kumpli" z bylego klanu wiec poczekalem na okazje zmiany teamu. Nie chcialem Cie teraz wpieprzyć ale skoro desperat pokazuje tu tak nędzną prowokacje wpieprzenia mnie w bagno, i Ty wypierasz sie dawania mi wskazówek, to musialem to napisać. :|

co do moich "czitów" :D przykro mi zawieść osoby które chcą się mnie pozbyc. Ale niestety nic nie mam, i sie z wami nie podziele 8)

Sojuz_PL

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #176 on: 28 July 2008, 13:55:00 »
Apos, kiedy pojawiła sie ta sprawa, admini rolady dostali wszystko co trzeba. Z pierwszego podejrzanego meczu dostali wszystkie dema plonka (niemal natychmiast po tym jak o nie poprosili) i na podstawie tego został zbanowany...
Jak mialem sprawdzac jego dema ?? z fmj ?? z gry na publicu ??

Nek0l

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #177 on: 28 July 2008, 14:14:18 »
apos czy dla ciebie jakakolwiek rozmowa na gg jest dowodem ??? chyba nie jesteś taki naiwny/głupi żeby wierzyć w takie coś ;/ przecież równie dobrze mogę napisać sobie teraz takie coś w notatniku które niby udowadnia że połowa ludzi z enclave ma haxy a tym które je rozprowadzał byłeś ty,a co z tego wyniknie? jeśli chodzi zaś o cheatowanie plonka to grał dobrze każdy w przyjemnej atmosferze rzucał tekstami że wie więcej niz my itd. ale co z tego ?? jak pisałem wyrzucanie gracza na podstawie podejrzeń i oszczerstw w jego kierunku na serwerach i forum to jest normalnie żenada.A jeśli uważasz że tak powinno być to zastanów się czy sam nie powinieneś odejść z twojego klanu wraz z Heńkiem bo gracie nad przeciętnie więc pewnie macie haxy, bo w opinii np. kryszka każdy kto gra dobrze (a już na pewno jeśli miał kiedykolwiek styczność z bse ) ma cheaty. Mógł byś przestać (kryszek i spółka ) rzucać bezpodstawnymi oskarżeniami w kierunku całego klanu a to że ktoś z naszego klanu używał wspomagaczy to jest  tylko ich decyzja !! Czy ci jest tak trudno to zrozumieć ??? Myślenie  chyba  twoim wypadku bardzo boli a ich tez boli bo nie pomyśleli jakie mogą być skutki używania wspomagaczy.

kryszek

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #178 on: 28 July 2008, 14:47:59 »
Nek0l :

bo w opinii np. kryszka każdy kto gra dobrze (a już na pewno jeśli miał kiedykolwiek styczność z bse ) ma cheaty.

Nie, nie każdy kto gra dobrze (czy uważasz,ze sam siebie mógłbym oskarżać o czity??) , poza tym, nie oskarżam was wszyskich o czity bo jesteście za słabi:), bardziej mi chodzi o to,ze wiedząc ze ktoś gra na czitach u was chcecie nadal tam grać ;)  Pamietajcie,ze to też jest oszukiwanie :p

Mógł byś przestać (kryszek i spółka ) rzucać bezpodstawnymi oskarżeniami w kierunku całego klanu a to że ktoś z naszego klanu używał wspomagaczy to jest  tylko ich decyzja !! Czy ci jest tak trudno to zrozumieć ??? Myślenie  chyba  twoim wypadku bardzo boli a ich tez boli bo nie pomyśleli jakie mogą być skutki używania wspomagaczy.

Nie są bezpodstawne, tylko wasi byli gracze o tym mówią :) I mimo wszysko musze Desperatowi oddać to,ze chociaż próbował za nic wkopać Skara, to wkopał Sojuza, i teraz wszyscy już wiemy, jacy wy niewinni jesteście :D

Nek0l

• Guest
Podejrzenia o czity...
« Reply #179 on: 28 July 2008, 14:56:40 »
Ale ty jesteś nie miłosiernie ułudny :( wiemy teraz wszyscy że plonek grał na cheatach więc mamy odejść z klanu bo on tam grał a z tego co piszesz z gry w swoich klanach (o ile istnieją ) powinni zrezygnować wszyscy którzy z nim grali bo być może wiedzieli ale nic nie zrobili. Po za tym to co napisał nowy alias desperat to mogło być przekręcane na zasadzie pisze do Ciebie : ee fajne były te haxy które mi wczoraj podesłałeś ( tu link z pierwszych leprzych stron gdzie prawdopodobnie mogło by coś takiego być) a ty na to że nic o tym nie wiesz ale już liczy się fakt że jest strona i że jesteś w to wmieszany a jak bym przy okazji wymienił wszystkich z sceny ro których nie lubię to by byli cali upaćkani w tym gównie