Sava :
Kryszek wiesz co... lubie cie ale zaczynasz mnie wkurwiać... Z kąd wiesz ze u was nie ma cheatera? NIE WIESZ... MYŚMY DO CHOLERY TEŻ NIE MIELI O TYM ZIELONEGO POJĘCIA... I jak tu jeszcze podejrzewać Plonka było jak jest adminem i bynajmniej 14 lat nie ma, zwłaszcza że podejrzeń nie było do tej pory...
Skąd wiem, ze u nas nie ma czitera?? Bo nikt w [JC] nie wywyższa się poziomem, i gra tak samo jak grał od początku, idzie to zauważyć. My też nie mieliśmy żadnego pojęcia?? Wybacz Sava ale to już jest stara śpiewka, tego samego się nasłuchałem jak Desperat wpadł
. Jak podejrzewać Pionka?? Wzorował się na Desperacie też adminował na asterze, i też wpadł, tutaj jest pewna kolejność, ze każdy członek bse który jest adminem na asterze wpada:D Podejrzeń nie było?? Raz na forum napisałem,ze Plonek gra na czitach, to zostałem wyśmiany, a mój post usunięty bo w złym temacie był, no niestety nie miałem jak udowodnić
Wiesz Sava ja też Cię lubię, do Hiacka też praktycznie nic bym nie miał, ale po cholerę wypowiadają się tutaj gracze, którzy w tym klanie są najkrócej ?? (zresztą Sava, jak do nich doszedłeś, to na TS Ci powiedziałem,ze źle zrobiłeś, bo z nimi są tylko afery, czy jakoś tak Ci powiedziałem, wiec sam wybrałeś bycie po tej stronie barykady, która jest atakowana)