Różności > Hyde Park
Sprzedam Konto steam z Red Orchestra Ost Front 41 - 45
Wawer:
--- Quote from: Jak chcesz kupic buty to pytasz się o skład surowca z jakiego zrobiono podeszwę ?? ---
--- End quote ---
Ja się pytam o różne rzeczy bo jestem bardzo upierdliwym klientem:D
Pytanie _Kaszpira_
--- Quote from: podaj guid? ---
--- End quote ---
ma jednak głęboki sens - otóż będzie można sprawdzić czy konto nie ma bana na którymś z polskich serwerów.
Czy to jasne?
Pieprzenie głupot w stylu zal.pl na pewno nie pomoze Ci w sprzedaży konta.
Guz:
Drogi panie "Nowy" gdy kupuje buty nie sprawdzam skladu surowca z jakiego sa zrobione natomiast skrupulatnie je mierze w celu sprawdzenia czy sa wygodne i czy pasuja. Tak samo jest w tym przypadku nikt nie chce kupic konta z steam z ktorym nie bedzie mogl grac na Polskim serverze. Zreszta to w twoim interesie jest wywarcie dobrego wrazenia na potencjalnym kliencie a w moim odczuciu sprawiasz wrazenie osoby nierzetalnej. Natomiast co do specjalisty utrzymujac twoj ton wypowiedzi potrzebny jest on tobie skoro jakims cudem w wypowiedzi kaszpira lub mojej przeczytales prozbe o podanie powodu sprzedazy
Nowy:
nie to nie...
Znudzila mi sie gra i chce opchnac.. koto jest czyste jak widac w screenach.
Giuda nie podam ale za to moge podac kilka screenow z dostepem do polskich jaki innych serwerow.. znaczy sie ze nie mam bana skoro o tym mowa
Wawer:
--- Quote ---Nowy :
Giuda nie podam
--- End quote ---
A co boisz się że jak poznamy Twego guilda to ci ktoś zajuma konto?:p
Chupacabras84:
O to sie mozesz nie martwic bo dostep do kazdego guida mozna uzyskac poprzez polecenie 'listplayers' w czasie gry i jakby byla mozliwosc przejecia kata to........
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version