Różności > Hyde Park
Łosie zeszly na Metalike
kazmirzk:
Profi.. metalu tez slucham.. Slipknot http://www.youtube.com/watch?v=jj8VpWuAkJ4 , OverKill, Dimmu Borgir (posluchaj sobie tego http://www.youtube.com/watch?v=eAmMcBQavKE :p), Slayer http://www.youtube.com/watch?v=6SdmsWBO7O4.. :) chodz ostatnio mam faze sluchania glownie Disturbed.. codziennie jadac do pracy by sie rozbudzic mam wlaczaone w mp3 disturben na full ;)
a tu cos Profi specjalnie dla ciebie http://www.youtube.com/watch?v=lim652rHq9U .. na kogos takiego chcesz pozowac?? Hehe
Odi^PrOfAnUm:
--- Quote ---Profi.. metalu tez slucham.. Slipknot
--- End quote ---
Slipnkot to nie metal... Na pewno nie klasyczny, tylko jakaś mieszanka trash, death - alternatywny, czyli nie mieści się w moim pojęciu jako zespół metalowy... Zresztą mogę być nieobiektywny - naprzeciwko mnie mieszka taki ciul co slipknota słucha i uważa, że jest to najlepszy zespół na świecie, a w gruncie rzeczy, bo nawet nie ma pojęcia jak giatara basowa brzmi:con
--- Quote ---disturben
--- End quote ---
co w tym zespole jest takiego fajnego? Może ich nie kocham bo nigdy nie słuchałem linkin park, pod, nie jestem tolerancyjny, a disturbed to jest raczej taki numeta, gatunek, który nigdy nie powinien był powstać... Wolę klasyczne nuty;)
--- Quote ---a tu cos Profi specjalnie dla ciebie .. na kogos takiego chcesz pozowac?? Hehe
--- End quote ---
Bez jaj^^ Można słuchać troszku black metalu, ale żeby się tak angażować? Ja jestem raczej spokojnym człowiekiem;] Zwykłym, szarym użytkownikiem PC, co lubi sobie od czasu do czasu posłuchać dobrej muzyki ( oprócz pierd...... techno, popu, i polskiego zjebanego hip hopu - z wyjątkiem 2 zespołów )
Dimmu Borgir - szybsza wersja kredek. Ale kawałek z linka fajny.
P.S Może mam zły dzień? ;p
kurkawodna1981PL:
grzech.pl- o mydełku pod prysznicem to pogadaj se z Kaszpirem-napewno znajdziecie wspólny temat:p
kazmirzk:
Profi Disturbed jest zajebiste.. :p nie znasz sie.. Slipknot to gatunek rzeczywiscie alternative metal, ale tez ich piosenki mi sie podobaja.. jak widzisz nie slucham tylko heavy metalu, czy mieszanek typu s.o.a.d. :p mam gusta rozpieta na caly tego typu gatunek ostrzejszej muzyki.. Linkin Park tez zlych piosenek wg mnie nie maja, choc ta ich ostatnia plyta to dno :no p.o.d. - to mi sie akurat nie podoba.. natomiast Creed --> :yes Ale Dimmu Borgir jednak mimo wszystko lepsze..
--- Quote ---Z tego co zauważyłem to tylko my z Grzesiem( i troszku Nekol ) słuchamy prawdziwego metalu
--- End quote ---
o to mi chodzilo z tym satanem ;) Ty ty ty metalowcu ty paskudny :p PS. slyszalem ze masz niezla kolekcje kocich kosci w piwnicy, po zabawach na cmentarzu.. prawda?
Odi^PrOfAnUm:
--- Quote ---o to mi chodzilo z tym satanem ;) Ty ty ty metalowcu ty paskudny PS. slyszalem ze masz niezla kolekcje kocich kosci w piwnicy, po zabawach na cmentarzu.. prawda?
--- End quote ---
nieeeeeeee, słucham może i mocniejszej muzyki, ale te ich teksty mnie nie ruszają i jakoś satanizm sam w sobie wydaje się być dla mnie śmieszny;]Tak dygresja z mojej strony - skoro jestem rzekomym satanistą, to muszę i respektować istnienie Boga, bowiem zarówno Szatan jak i Bóg są przymiotami religii chrześcijańskiej. Będąc ateistą, jestem w tym dogodnym położeniu, iż nie respektuje praw związanych z chrześcijaństwem, toteż kazmirzk Twoje oskarżenia są bezpodstawne;]
--- Quote ---Linkin Park tez zlych piosenek wg mnie nie maja, choc ta ich ostatnia plyta to dno p.o.d. - to mi sie akurat nie podoba.. natomiast Creed --> Ale Dimmu Borgir jednak mimo wszystko lepsze..
--- End quote ---
Linkin Park jest gównem i choćby nie wiem jak się starali nim w moich oczach pozostaną... Creed znam i lubię;), a o Dimmu Borgir się już wcześniej wypowiedziałem. Co do P.O.D patrz Linkin Park - gówno dla mas... jak i Tokio Hotel;S
--- Quote ---Profi Disturbed jest zajebiste.. nie znasz sie.. Slipknot to gatunek rzeczywiscie alternative metal, ale tez ich piosenki mi sie podobaja.. jak widzisz nie slucham tylko heavy metalu, czy mieszanek typu s.o.a.d. mam gusta rozpieta na caly tego typu gatunek ostrzejszej muzyki.. Linkin Park tez zlych piosenek wg mnie nie maja, choc
--- End quote ---
Disturbed dla mnie jest wyżej przeciętnej, nic poza tym. Oj, ja też słucham nie tylko metalu, zresztą podkreślałem to już wcześniej, że lubię rock, nawet więcej kapelek znam niż metalowych, z tym, że ogólnie rzecz biorąc nie lubię raperów przez co nie trawię numetalu. Dla mnie to nie jest wcale dobry pomysł, zresztą już mówiłem co o tym sądzę, ale jak widać niektórym się to podoba;p;p.;] Zresztą "odi profanum vulgus et arceo", tak jak w moim nicku, zgodnie z tą maksymą =).
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version