Różności > Hyde Park

Łosie zeszly na Metalike

<< < (35/75) > >>

Haratacz:
Debat konkretna, muza spoko(szczególnie rock) ale czy znacie szanowni gracze to:

:yes

kazmirzk:
nikt nie zna.. dzieki Harataczu.

old school style

i coś z Polski, jak dla mnie panowie byli najlepszym polskim zespołem.

Haratacz:

kazmirzk-jak dla mnie AIRBORNE pierwsza klasa, a co do tego metalu, że tak powiem bardzo mocne, a  moja ulubiona kapela to stare dobre poczciwe KSU z Eugeniuszem "Siczką" Olejarczykiem na czele-a lubię ich za to że nie grają komercyjnego rocka i od 30 lat istnieją niezmiennie jako podstawowa punkowa kapela w Polsce(no może ostatnio trochę mniej punkowa ale nadal świetna)-no to moje skromne zdanie a to jeden z utworów KSU

Dziki_Koziol:
Zawsze mi się śmiać chciało jak toś zapytany czego słucha odpowiadał: "roka" :D hehhe Na szczęście słucham tego co mi się podoba, a to że Metallica skończyła się na Kill'em all to się nie zgodzę :P

P.S. Od zawsze miałem słabość do punk rocka równoważoną przez skłonność do słuchania muzy narodowo socjalistycznej :)

A i tak dziękuję Liipie za to że pokazał mi Bad Religion we wczesnych latach 90-tych :)

Guz:
@Haratacz:

Jezeli chodzi o Komitet Samostijnej Ukrainy ;) To jak dla mnie maja znacznie lepsze kawalii ot chocby te:

1. Nocne Kroki
2. Jabol Punk

Jezeli chodzi o temat wojny w jugoslawi to jugoslowia dezertera (mimo ze znacznie bardziej wole el salvador) wypada znacznie lepiej.

Ale i tak nie ma to jak:

"Oto opowiesc o pewnym punku z krakowa...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version