Różności > Hyde Park
Łosie zeszly na Metalike
Haratacz:
AC/DC....chciałbym tam być mimo wszystko, miałem wielką ochotę zajrzeć do Wrocka na festiwal rockowy bo miały być tam moje 3 ulubione zespoły czyli KSU, Sabaton i Lao Che...ale przez tą je**** powódź nie ma imprezy..ale na Sabaton i tak pojadę:D
Guz:
Jak juz otworzylismy szwedzka beczke to warto odnotowac wczorajszy koncercik: http://www.youtube.com/watch?v=WWwUWp4ViBc
Biały Orzeł:
a takie klimaty lubicie? Chociaż jak dla mnie to oprócz paru perełek typu "cain" (a i tak mam sentyment do tego przez Vtmb) to chłopaki po "Clouds" nie podnieśli się już niestety..."Wildhoney" był początkiem upadku :P
Edit- A tych wariatów pamiętacie? Ja od nich zaczynałem słuchać metalu :D ...ech czasy :D i te katany z naszywkami :love ...
albo Pantera ech kto teraz TAK gra?no kto?...
Mati:
No wielka szkoda, że wrock się nie odbędzie. Bardzo mnie cieszył fakt, że Sabaton miał zawitać do Wrocławia. Natomiast Lao Che miało w ogóle tam nie być. Na początku pojawiły się informacje, że zagrają, ale po jakimś czasie okazało się, że jednak nie.
A od siebie daję to:
kazmirzk:
Running Wild kiedys troche sluchalem, a Pantery slucham do dzisiaj.. Wiecznie najeb*** jak messerschmitty a wymiatali niezmiemsko.. Dodatkowo robili chyba najlepsze covery Metallici jakie slyszalem. :
Ten tez jest zajebisty: by MH
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version