Różności > Hyde Park

Łosie zeszly na Metalike

<< < (60/75) > >>

Apos:

--- Quote ---Wawer :

--- Quote ---Odi^PrOfAnUm :
To jeszcze nic Wawer, generalnie wytwórnie podkręcają suwaki na maksa w celu podgłośnienia  całej płyty - Loudness war, co jest bardzo chujowe, bo taka płytka zupełnie traci dynamike - bo wszystko jest zajebiscię głośno.

--- End quote ---

Tak właśnie zrobiono z Death Magnetic, podobno wersja dla Guitar Hero jest lepsza ale nie wiem skąd ją sobie "załatwić".

--- End quote ---

Ja mam :P

Wawer:

--- Quote ---Apos :

--- Quote ---Wawer :

To jeszcze nic Wawer, generalnie wytwórnie podkręcają suwaki na maksa w celu podgłośnienia  całej płyty - Loudness war, co jest bardzo chujowe, bo taka płytka zupełnie traci dynamike - bo wszystko jest zajebiscię głośno.

--- End quote ---

Tak właśnie zrobiono z Death Magnetic, podobno wersja dla Guitar Hero jest lepsza ale nie wiem skąd ją sobie "załatwić".

--- End quote ---

--- End quote ---

To czemu ja nie mam?

Apos:

--- Quote ---Wawer :

--- Quote ---Apos :

--- Quote ---Wawer :

--- End quote ---

--- End quote ---

--- End quote ---

To czemu ja nie mam?

--- End quote ---

Ponieważ Ty się nie odzywasz do tych którzy nie mają 4ech gwiazdek w BC2 :D j/k

Wieczorem mam manewry, ale przypomnij się, to dam Ci linka gdzie album DM z GH można kupić ;)

Odi^PrOfAnUm:
Słuchałem i faktycznie, trochę lepiej do brzmi. Przynajmniej słychać, że faktycznie jest tam perkusja. Choć generalnie album jak dla mnie średni, choć lepszy od st Anger.
Z jajem:

&feature=related

kazmirzk:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version