Różności > Hyde Park
Łosie zeszly na Metalike
Apos:
--- Quote ---Wawer :
--- Quote ---Odi^PrOfAnUm :
To jeszcze nic Wawer, generalnie wytwórnie podkręcają suwaki na maksa w celu podgłośnienia całej płyty - Loudness war, co jest bardzo chujowe, bo taka płytka zupełnie traci dynamike - bo wszystko jest zajebiscię głośno.
--- End quote ---
Tak właśnie zrobiono z Death Magnetic, podobno wersja dla Guitar Hero jest lepsza ale nie wiem skąd ją sobie "załatwić".
--- End quote ---
Ja mam :P
Wawer:
--- Quote ---Apos :
--- Quote ---Wawer :
To jeszcze nic Wawer, generalnie wytwórnie podkręcają suwaki na maksa w celu podgłośnienia całej płyty - Loudness war, co jest bardzo chujowe, bo taka płytka zupełnie traci dynamike - bo wszystko jest zajebiscię głośno.
--- End quote ---
Tak właśnie zrobiono z Death Magnetic, podobno wersja dla Guitar Hero jest lepsza ale nie wiem skąd ją sobie "załatwić".
--- End quote ---
--- End quote ---
To czemu ja nie mam?
Apos:
--- Quote ---Wawer :
--- Quote ---Apos :
--- Quote ---Wawer :
--- End quote ---
--- End quote ---
--- End quote ---
To czemu ja nie mam?
--- End quote ---
Ponieważ Ty się nie odzywasz do tych którzy nie mają 4ech gwiazdek w BC2 :D j/k
Wieczorem mam manewry, ale przypomnij się, to dam Ci linka gdzie album DM z GH można kupić ;)
Odi^PrOfAnUm:
Słuchałem i faktycznie, trochę lepiej do brzmi. Przynajmniej słychać, że faktycznie jest tam perkusja. Choć generalnie album jak dla mnie średni, choć lepszy od st Anger.
Z jajem:
&feature=related
kazmirzk:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version