Różności > Hyde Park
Łosie zeszly na Metalike
Odi^PrOfAnUm:
26 min zajebistej muzyki anie jakiegoś pedalskiego metalu. http://w764.wrzuta.pl/audio/7zZvet8C1yj/ufo_-_flying
tu cała płytka jakby ktoś miał ochotę posłuchać :p
--- Quote ---Goście z tego zespołu to weganie, wegetarianie, ekolodzy i do tego "jadą" po kościele, co nie ukrywam bardzo mi pasuje
--- End quote ---
Czyli zastrzelić.
1. wegetarianie :O_o:O_o
2. wiekszość pseudoackji ekologów to sposób na wyciąganie zajbeistej kasy i blokowania kolejnych inwestycji...
3. coś się tak tego kościoła czepił. też miałem zajawkę na walkę z kosciołem ale mi już dawno przeszło bo jest to bezsensu.
Co do wegan to spoko, też lubię zwięrzęta. Z tym, że z zwierząt staram się jeść tylko ryby i kurczaki o ile w ogóle jem mięcho:D
Haratacz:
Jem mięso. Ekologiem nie jestem, ale staram się nie przyczyniać do niszczenia naszej planety(w miarę moich możliwości). A co do kościoła, to złodzieje i oszuści ale to moja sprawa prywatna.
&index=27&playnext=1
łoOoOoOoOoO oOo cos mi chyba nie wyszło...
Odi^PrOfAnUm:
Zauważyłem, że ten Sabaton odkąd powstał gra dokładnie to samo. Nie wiem jak się nimi można nie znudzić:dozingoff
Trochę, kapel, które sobie ostatnio ogarniałem w mojej edukacji muzycznej :p :
Jethro Tull
zajebisty numer.
Wishbone Ash
http://www.youtube.com/watch?v=Hlws6-zZ ... re=related świetny numer.
Eloy:
Colosseum, zajebista solówa :love
&feature=channel_video_title świetna solówa na gitarze.
Lacrimosa
świetny numer a partie orkiestry i smyczkowe zajebiste
zajebistą muzę koleś robi pod względem kompozycji i spójności utworów, przy użyciu tak wielu różnych rzeczy - prze chuj. Albumy stille i elodia zajebiste, mimo, że po niemiecku spiewa gość.
W wiekszosći pewnie znane :p albo i nie :p
Haratacz:
A można się nie znudzić:D KSU słucham od kilku lat codziennie i nie mam dość a znam ludzi, którzy słuchają ich niemalże od początku i nic nie ma dla nich takiej wartości muzycznej jak właśnie KSU.
Odi^PrOfAnUm:
KSU nie ma żadenj wartości muzycznej; po prostu w miare fajnie grają, fajnie śpiewają, nie głupie teksty jak na punk ale przede wszystkim na KSU się fajnie bawi - jak się podpije :yes Wczoraj poskakałem trochę sobie na KNŻ no ale bez przesady; różnica jest między tym co się słucha na głośnikach a tym przy czym bawi. Chociaż Kazik akurat ma kilka zajebistych kawałków; tata dilera chociażby czy tera janka wisniewskiego.
No i fajnie grają na tych gitarach, się dzieje ale na większe jaranie się kultem czy kazikowymi zespołami nigdy się nie zdobyłem - w przeciwieństwie do różnych progrockowych kapel. Bo co jak co ale w progrocku to się dzieje zdecydowanie więcej niż we wszystkim innym - poza klasyką, trzeba po prostu mieć uszy i się wsłuchać:wink
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version