Author Topic: Łosie zeszly na Metalike  (Read 144076 times)

Nowy

• Guest
Łosie zeszly na Metalike
« Reply #45 on: 15 February 2008, 13:34:14 »
grzech.pl :
Nie prościej napisać techno?:p

Techno to gatunek jak rock i punk rock i inne takie.. inaczej nie otrafie tego wyjasnic

Offline Odi^PrOfAnUm

• Towarzysz broni
  • Honor: +4/-0
    • View Profile
Łosie zeszly na Metalike
« Reply #46 on: 15 February 2008, 17:40:17 »
Nowy :
grzech.pl :

Techno to gatunek jak rock i punk rock i inne takie.. inaczej nie otrafie tego wyjasnic
To nie jest gatunek, to nie jest nawet muzyka, bowiem ta pochodzi instrumentów, nie zaś z kompa gdzie właściwie powstaje.
ja lubię ksu, chłopcy śpiewają o piciu:D, przynajmniej te kawałki, które mi się podobają^^,
niektóre kawałki włochatego, troszkę siekierę, troszkę dezertera.
w RO gram jako raq

Nowy

• Guest
Łosie zeszly na Metalike
« Reply #47 on: 15 February 2008, 20:10:22 »
[/quote]To nie jest gatunek, to nie jest nawet muzyka, bowiem ta pochodzi instrumentów, nie zaś z kompa gdzie właściwie powstaje.
ja lubię ksu, chłopcy śpiewają o piciu:D, przynajmniej te kawałki, które mi się podobają^^,
[/quote]

grzech.pl :

[/quote]

a słyszałes kiedyś prawdziwe techno ??  bo z tego co mi przedstawiasz nie masz kompletnie żadnego pojecia o tej ODMIANIE  muzyki klubowej

dla mnie metale to brudasy, drące mordę przekrzykując wszystkie instrumenty  za ich plecami, napier**jące się heroiną  i chlejące tanie wina z biedronki

to tyle

KoStUcH

• Guest
Łosie zeszly na Metalike
« Reply #48 on: 15 February 2008, 20:11:58 »
Nowy :
Odi^PrOfAnUm :
Nowy :
grzech.pl :

To nie jest gatunek, to nie jest nawet muzyka, bowiem ta pochodzi instrumentów, nie zaś z kompa gdzie właściwie powstaje.

Odi^PrOfAnUm :
Nowy :
grzech.pl :

a słyszałes kiedyś prawdziwe techno ??  bo z tego co mi przedstawiasz nie masz kompletnie żadnego pojecia o tej ODMIANIE  muzyki klubowej

dla mnie metale to brudasy, drące mordę przekrzykując wszystkie instrumenty  za ich plecami, napier**jące się heroiną  i chlejące tanie wina z biedronki

to tyle

Całkowicie popieram przedmówce ;)

Offline Odi^PrOfAnUm

• Towarzysz broni
    • View Profile
Łosie zeszly na Metalike
« Reply #49 on: 15 February 2008, 20:19:20 »

a słyszałes kiedyś prawdziwe techno ?? bo z tego co mi przedstawiasz nie masz kompletnie żadnego pojecia o tej ODMIANIE muzyki klubowej

może i nie mam, co nie zmiena faktu, że nie jest to muzyka instrumenatalna, zatem nie jest to muzyka w ogóle
dla mnie metale to brudasy, drące mordę przekrzykując wszystkie instrumenty za ich plecami, napier**jące się heroiną i chlejące tanie wina z biedronki
metali różny, a to o czym mówisz to chyba black metal, też tego nie lubię;),ale niektóre kawałki są zajebiste.
O tanich winach to śpiewa ksu, to jest punk. Zajebista zabawa jest na takich koncertach^^
w RO gram jako raq

grzech.pl

• Guest
Łosie zeszly na Metalike
« Reply #50 on: 15 February 2008, 20:32:19 »
Hehe wiedziałem, że dyskusja rozgorzeje :D:D:D:D

Guz

• Guest
Łosie zeszly na Metalike
« Reply #51 on: 15 February 2008, 21:38:04 »
2 kawalki z dedykacja m.in. dla nowego:

- Kawalek 1
- Kawalek 2

Nowy

• Guest
Łosie zeszly na Metalike
« Reply #52 on: 15 February 2008, 21:57:47 »
ale brudasy :/

Offline Odi^PrOfAnUm

• Towarzysz broni
    • View Profile
Łosie zeszly na Metalike
« Reply #53 on: 15 February 2008, 22:24:26 »
Guz :

- Kawalek 1
- Kawalek 2
100% prawdy, techno jest dla ludzi mało ambitnych:D
w RO gram jako raq

kazmirzk

• Guest
Łosie zeszly na Metalike
« Reply #54 on: 15 February 2008, 23:49:39 »
Ja tez techno sluchac nie moge... wrrr... mam agresje jak mi ktos taka debilna łupanke włacza.. W pracy juz wiedza ze lepiej przy mnie RMI fm nie wlaczac :D Przeciez to jest jeden motyw powtarzajacy sie przez kilkanascie minut.. po 3 powtorzeniu tego samego bitu dostaje spazmy :p

jesli mowisz ze "te brudasy" sluchajace rocka sa cpunami, to widac ze fanie techno na dyskoteki nie chodzisz.. tam sie wbija przewaznie wiara po paru dropsach, fecie i ch** wie czym jeszcze..  A poza tym "muzyke" techno stworzyc moze kazdy.. "lepsza lub gorsza" (kazda jest GORSZA) ale dasz dzieciakowi program, max 5 min nauki i ci zmixuje kawalek.. doda bassy tak by leb rozsadzalo i masz produkt finalny.. a teraz sprobuj kogos nauczyc gry na gitarze nawet w ciagu pol roku.. Poza tym slyszales kiedys Disturbed? sprobuj z siebie wydac takie dzwieki (chodzi mi o modulacje glosu).. To jest wrodzony talent.. I wieloletnia nauka..

PS. slucham tej muzyki co nie znaczy ze sie nie myje :p nie ubieram sie tez na czarno, nie kolczykuje sie i nie tatuuje :P dlugosc wlosow nie przekracza 2 cm, a moj plecak to nie worek plocienny z ponaszywanymi znakami satanistycznymi i podziurawiony agrawkami.. Glanow takze nie posiadam :p Co "gorsza" nie zarzynam kotów o północy na cmentarzu, od narkotykow tez stronie.. Nie przyswieca mi mysl "tanie wino jest dobre, bo jest dobre i tanie" (gustuje w drozszych trunkach ;) ) W moim pokoju nie ma takze oltarzyka ku czci szatana, ani zadnych pentagramow na podlodze..  A pisze to po to by powiedziec ci ze znaczna wiekszosc fanów rocka jest zwykłymi ludzmi, wiec nie rozumiem czemu nasz szufladkujesz.. To tak jakbym powiedzial ze kazdy fan techno to łysy dres, podjezdzajacy pod dyskoteke czarnym BMW po wiejskim tuningu, ze zlotym lancuchem, 4 plastrami LSD na ramieniach, po spozyciu 4 kółek, srednia IQ 15 (i to w polocie), ktorego jedyna rozrywka jest silownia i dyska.. To sa wlasnie stereotypy..

Nowy

• Guest
Łosie zeszly na Metalike
« Reply #55 on: 16 February 2008, 00:10:07 »
Odi^PrOfAnUm :
Guz :

- Kawalek 1
- Kawalek 2
100% prawdy, techno jest dla ludzi mało ambitnych:D

a wiesz o tym,że  niektórzy producenci muzyki zwanej przez ciebie TECHNEM grają  w rockowych zespołach ??

@kazmirzk

ja tego nie zacząłem,  napisalem kogo lubie ale nie napisalem np jebac metal itd. skoro uważasz,że każdy może zrobic TECHNO  to dlaczego sam mi nie udowodnisz,że potrafisz je zrobić chociaż nie masz o nim żadnego pojęcia ??
Jeżeli masz na myśli eksplołżyny kalwi & Remi, C- Boole, Boten anny i innegpo rodzaju komercyjne gowno, to gratuluję ci wiedzy o muzyce którą ogółem nazywasz TECHNEM.
Nikogo nie szufladkuje, napisałem tylko co lubię a lubię Trance i minimal. Poczytajcie sobie co to jest  a nie odrazu sumujecie wszystko w jedn.

Owszem jeżdżę na EVENTY ale  nie chodzę na  imprezy z komercyjną muzyką. Nie ładuje się białym i dropsami bo jest mi to nie potrzebne, jadę się bawić a nie naćpać. Zobacz  - Sensation White najwiekszy event na świecie...  z resztą co ja będę pisał... jesli ktoś zrozumie ( o ile będzie chciał) to ok... a jak nie  to mówcie i piszcie co chcecie

O GUSTACH SIE NIE DYSKUTUJE

Skar

• Guest
Łosie zeszly na Metalike
« Reply #56 on: 16 February 2008, 00:30:22 »
O GUSTACH SIE NIE DYSKUTUJE

:yes

Każdy poprostu lubi to na co ma ochotę :)
i nikt mu tego zmienić nie może :D

grzech.pl

• Guest
Łosie zeszly na Metalike
« Reply #57 on: 16 February 2008, 00:52:27 »
Czasami lubię sobie zapuścić rave ( nie wiem do końca czy to jest gatunek muzyczny czy rodzaj imprezy, nie orientuję się zbyt dobrze w temacie także nie wiem ). Nie zgodzę się , że muzykę ogólnie zwaną techno łatwo można tworzyć, wystarczy popatrzeć na ludzi, którzy stoją przy konsolecie. No ale gitara to gitara :D. Zresztą mieszanie gatunków muzycznych może dawać zajebiste efekty ( patrz Aborym :yes:yes:yes).

A teraz cos z innej beczki:

http://pl.youtube.com/watch?v=iuUYZJuzie0

Guz

• Guest
Łosie zeszly na Metalike
« Reply #58 on: 16 February 2008, 01:05:46 »
Nowy :
ja tego nie zacząłem (...)

Jestes pewien? Co jak co ale ty to wlsasnie twoj post jako pierwszy mozna uznac za obrazliwy

Nowy :
napisalem kogo lubie ale nie napisalem np jebac metal itd.

kazdy inteligetny czlowiek zrozumie aluzje ktora zawarles w swoim jednym z poprzednich postow

Nowy :
Nikogo nie szufladkuje, napisałem tylko co lubię a lubię Trance i minimal. Poczytajcie sobie co to jest  a nie odrazu sumujecie wszystko w jedn.

Przynajmniej badz konsekwetny poczytaj sobie m. in. o ruchy straight edge

Nowy :
Zobacz  - Sensation White najwiekszy event na świecie...

Z tego co wiem przystanek woodstock nie jest najwiekszym festiwalem a z tego co podaje wikipedia gromadzi o jakies minimum 3x wiecej ludzi :satisfied

Skar

• Guest
Łosie zeszly na Metalike
« Reply #59 on: 16 February 2008, 01:06:10 »
mhm :) przyjemny kawałek, miło sie słucha. Ale ja pozostaje przy tych klimatach: http://pl.youtube.com/watch?v=aC1aCjWnu70

Jeden z moich ulubionych kawałków tego zespołu :D