Różności > Hyde Park

Łosie zeszly na Metalike

<< < (10/75) > >>

Nowy:

--- Quote ---grzech.pl :
Nie prościej napisać techno?:p

--- End quote ---

Techno to gatunek jak rock i punk rock i inne takie.. inaczej nie otrafie tego wyjasnic

Odi^PrOfAnUm:

--- Quote ---Nowy :

--- Quote ---grzech.pl :

--- End quote ---

Techno to gatunek jak rock i punk rock i inne takie.. inaczej nie otrafie tego wyjasnic

--- End quote ---
To nie jest gatunek, to nie jest nawet muzyka, bowiem ta pochodzi instrumentów, nie zaś z kompa gdzie właściwie powstaje.
ja lubię ksu, chłopcy śpiewają o piciu:D, przynajmniej te kawałki, które mi się podobają^^,
niektóre kawałki włochatego, troszkę siekierę, troszkę dezertera.

Nowy:
[/quote]To nie jest gatunek, to nie jest nawet muzyka, bowiem ta pochodzi instrumentów, nie zaś z kompa gdzie właściwie powstaje.
ja lubię ksu, chłopcy śpiewają o piciu:D, przynajmniej te kawałki, które mi się podobają^^,
[/quote]

--- Quote ---grzech.pl :

--- End quote ---

[/quote]

a słyszałes kiedyś prawdziwe techno ??  bo z tego co mi przedstawiasz nie masz kompletnie żadnego pojecia o tej ODMIANIE  muzyki klubowej

dla mnie metale to brudasy, drące mordę przekrzykując wszystkie instrumenty  za ich plecami, napier**jące się heroiną  i chlejące tanie wina z biedronki

to tyle

KoStUcH:

--- Quote ---Nowy :

--- Quote ---Odi^PrOfAnUm :

--- Quote ---Nowy :

--- Quote ---grzech.pl :

--- End quote ---

--- End quote ---
To nie jest gatunek, to nie jest nawet muzyka, bowiem ta pochodzi instrumentów, nie zaś z kompa gdzie właściwie powstaje.

--- End quote ---

--- Quote ---Odi^PrOfAnUm :

--- Quote ---Nowy :

--- Quote ---grzech.pl :

--- End quote ---

--- End quote ---

a słyszałes kiedyś prawdziwe techno ??  bo z tego co mi przedstawiasz nie masz kompletnie żadnego pojecia o tej ODMIANIE  muzyki klubowej

dla mnie metale to brudasy, drące mordę przekrzykując wszystkie instrumenty  za ich plecami, napier**jące się heroiną  i chlejące tanie wina z biedronki

to tyle

--- End quote ---

Całkowicie popieram przedmówce ;)
--- End quote ---

Odi^PrOfAnUm:

--- Quote ---
a słyszałes kiedyś prawdziwe techno ?? bo z tego co mi przedstawiasz nie masz kompletnie żadnego pojecia o tej ODMIANIE muzyki klubowej
--- End quote ---

może i nie mam, co nie zmiena faktu, że nie jest to muzyka instrumenatalna, zatem nie jest to muzyka w ogóle

--- Quote ---dla mnie metale to brudasy, drące mordę przekrzykując wszystkie instrumenty za ich plecami, napier**jące się heroiną i chlejące tanie wina z biedronki
--- End quote ---
metali różny, a to o czym mówisz to chyba black metal, też tego nie lubię;),ale niektóre kawałki są zajebiste.
O tanich winach to śpiewa ksu, to jest punk. Zajebista zabawa jest na takich koncertach^^

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version