Różności > Hyde Park
Łosie zeszly na Metalike
Nowy:
--- Quote ---grzech.pl :
Nie prościej napisać techno?:p
--- End quote ---
Techno to gatunek jak rock i punk rock i inne takie.. inaczej nie otrafie tego wyjasnic
Odi^PrOfAnUm:
--- Quote ---Nowy :
--- Quote ---grzech.pl :
--- End quote ---
Techno to gatunek jak rock i punk rock i inne takie.. inaczej nie otrafie tego wyjasnic
--- End quote ---
To nie jest gatunek, to nie jest nawet muzyka, bowiem ta pochodzi instrumentów, nie zaś z kompa gdzie właściwie powstaje.
ja lubię ksu, chłopcy śpiewają o piciu:D, przynajmniej te kawałki, które mi się podobają^^,
niektóre kawałki włochatego, troszkę siekierę, troszkę dezertera.
Nowy:
[/quote]To nie jest gatunek, to nie jest nawet muzyka, bowiem ta pochodzi instrumentów, nie zaś z kompa gdzie właściwie powstaje.
ja lubię ksu, chłopcy śpiewają o piciu:D, przynajmniej te kawałki, które mi się podobają^^,
[/quote]
--- Quote ---grzech.pl :
--- End quote ---
[/quote]
a słyszałes kiedyś prawdziwe techno ?? bo z tego co mi przedstawiasz nie masz kompletnie żadnego pojecia o tej ODMIANIE muzyki klubowej
dla mnie metale to brudasy, drące mordę przekrzykując wszystkie instrumenty za ich plecami, napier**jące się heroiną i chlejące tanie wina z biedronki
to tyle
KoStUcH:
--- Quote ---Nowy :
--- Quote ---Odi^PrOfAnUm :
--- Quote ---Nowy :
--- Quote ---grzech.pl :
--- End quote ---
--- End quote ---
To nie jest gatunek, to nie jest nawet muzyka, bowiem ta pochodzi instrumentów, nie zaś z kompa gdzie właściwie powstaje.
--- End quote ---
--- Quote ---Odi^PrOfAnUm :
--- Quote ---Nowy :
--- Quote ---grzech.pl :
--- End quote ---
--- End quote ---
a słyszałes kiedyś prawdziwe techno ?? bo z tego co mi przedstawiasz nie masz kompletnie żadnego pojecia o tej ODMIANIE muzyki klubowej
dla mnie metale to brudasy, drące mordę przekrzykując wszystkie instrumenty za ich plecami, napier**jące się heroiną i chlejące tanie wina z biedronki
to tyle
--- End quote ---
Całkowicie popieram przedmówce ;)
--- End quote ---
Odi^PrOfAnUm:
--- Quote ---
--- End quote ---
może i nie mam, co nie zmiena faktu, że nie jest to muzyka instrumenatalna, zatem nie jest to muzyka w ogóle
--- Quote ---dla mnie metale to brudasy, drące mordę przekrzykując wszystkie instrumenty za ich plecami, napier**jące się heroiną i chlejące tanie wina z biedronki
--- End quote ---
metali różny, a to o czym mówisz to chyba black metal, też tego nie lubię;),ale niektóre kawałki są zajebiste.
O tanich winach to śpiewa ksu, to jest punk. Zajebista zabawa jest na takich koncertach^^
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version