Różności > Hyde Park
Łosie zeszly na Metalike
Nowy:
--- Quote ---Odi^PrOfAnUm :
--- Quote ---Guz :
2 kawalki z dedykacja m.in. dla nowego:
- Kawalek 1
- Kawalek 2
--- End quote ---
100% prawdy, techno jest dla ludzi mało ambitnych:D
--- End quote ---
a wiesz o tym,że niektórzy producenci muzyki zwanej przez ciebie TECHNEM grają w rockowych zespołach ??
@kazmirzk
ja tego nie zacząłem, napisalem kogo lubie ale nie napisalem np jebac metal itd. skoro uważasz,że każdy może zrobic TECHNO to dlaczego sam mi nie udowodnisz,że potrafisz je zrobić chociaż nie masz o nim żadnego pojęcia ??
Jeżeli masz na myśli eksplołżyny kalwi & Remi, C- Boole, Boten anny i innegpo rodzaju komercyjne gowno, to gratuluję ci wiedzy o muzyce którą ogółem nazywasz TECHNEM.
Nikogo nie szufladkuje, napisałem tylko co lubię a lubię Trance i minimal. Poczytajcie sobie co to jest a nie odrazu sumujecie wszystko w jedn.
Owszem jeżdżę na EVENTY ale nie chodzę na imprezy z komercyjną muzyką. Nie ładuje się białym i dropsami bo jest mi to nie potrzebne, jadę się bawić a nie naćpać. Zobacz - Sensation White najwiekszy event na świecie... z resztą co ja będę pisał... jesli ktoś zrozumie ( o ile będzie chciał) to ok... a jak nie to mówcie i piszcie co chcecie
O GUSTACH SIE NIE DYSKUTUJE
Skar:
--- Quote ---O GUSTACH SIE NIE DYSKUTUJE
--- End quote ---
:yes
Każdy poprostu lubi to na co ma ochotę :)
i nikt mu tego zmienić nie może :D
grzech.pl:
Czasami lubię sobie zapuścić rave ( nie wiem do końca czy to jest gatunek muzyczny czy rodzaj imprezy, nie orientuję się zbyt dobrze w temacie także nie wiem ). Nie zgodzę się , że muzykę ogólnie zwaną techno łatwo można tworzyć, wystarczy popatrzeć na ludzi, którzy stoją przy konsolecie. No ale gitara to gitara :D. Zresztą mieszanie gatunków muzycznych może dawać zajebiste efekty ( patrz Aborym :yes:yes:yes).
A teraz cos z innej beczki:
http://pl.youtube.com/watch?v=iuUYZJuzie0
Guz:
--- Quote ---Nowy :
ja tego nie zacząłem (...)
--- End quote ---
Jestes pewien? Co jak co ale ty to wlsasnie twoj post jako pierwszy mozna uznac za obrazliwy
--- Quote ---Nowy :
napisalem kogo lubie ale nie napisalem np jebac metal itd.
--- End quote ---
kazdy inteligetny czlowiek zrozumie aluzje ktora zawarles w swoim jednym z poprzednich postow
--- Quote ---Nowy :
Nikogo nie szufladkuje, napisałem tylko co lubię a lubię Trance i minimal. Poczytajcie sobie co to jest a nie odrazu sumujecie wszystko w jedn.
--- End quote ---
Przynajmniej badz konsekwetny poczytaj sobie m. in. o ruchy straight edge
--- Quote ---Nowy :
Zobacz - Sensation White najwiekszy event na świecie...
--- End quote ---
Z tego co wiem przystanek woodstock nie jest najwiekszym festiwalem a z tego co podaje wikipedia gromadzi o jakies minimum 3x wiecej ludzi :satisfied
Skar:
mhm :) przyjemny kawałek, miło sie słucha. Ale ja pozostaje przy tych klimatach: http://pl.youtube.com/watch?v=aC1aCjWnu70
Jeden z moich ulubionych kawałków tego zespołu :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version