Różności > Hyde Park
Łosie zeszly na Metalike
Skar:
--- Quote ---grzech.pl :
To moze teraz coś z tej beczki :):
http://pl.youtube.com/watch?v=GR_kjdr7e0Y
--- End quote ---
o.0 zajebi*te 8)
Nowy:
OD MOJA IDOLKA 4 EVER
zakochalem sie w niej
xD
kazmirzk:
--- Quote ---Nowy :
skoro uważasz,że każdy może zrobic TECHNO to dlaczego sam mi nie udowodnisz,że potrafisz je zrobić chociaż nie masz o nim żadnego pojęcia ??
Jeżeli masz na myśli eksplołżyny kalwi & Remi, C- Boole, Boten anny i innegpo rodzaju komercyjne gowno, to gratuluję ci wiedzy o muzyce którą ogółem nazywasz TECHNEM.
Nikogo nie szufladkuje, napisałem tylko co lubię a lubię Trance i minimal. Poczytajcie sobie co to jest a nie odrazu sumujecie wszystko w jedn.
Owszem jeżdżę na EVENTY ale nie chodzę na imprezy z komercyjną muzyką. Nie ładuje się białym i dropsami bo jest mi to nie potrzebne, jadę się bawić a nie naćpać. Zobacz - Sensation White najwiekszy event na świecie... z resztą co ja będę pisał... jesli ktoś zrozumie ( o ile będzie chciał) to ok... a jak nie to mówcie i piszcie co chcecie
O GUSTACH SIE NIE DYSKUTUJE
--- End quote ---
Po 1 nie twozre tego bo sluchac tego nie moge, po 2 wiem jak łatwo zrobic tego typu bit bo nie jednek mój kumpel się tym bawił. Wystarczy eJay lub MagixMusic Maker. A mowiac o trance wymieniles wlasnie to czego nienawidze najbardziej.. dla mnie ta muzyka nadaje sie jedynie do tego wlasnie by wziac z 3 dropsy i dzieki tym dzwiekom miec jeszcze wieksze fazy we lbie.. a ta muzyke ogółem nazywam TECHNO tak jak ty nazywasz wszystkie pod gatunki rocka ROCKIEM.
Co do eventow wiem co to sensation white bo mam paru maniakow techno na osiedlu.. i jak widzialem jak odjebali sie na bialo tylko po to by tam pojechac to az mi ich żal było..
O gustach mozna dyskutowac, tj wyrazac swoje zdanie, z tym ze nie mozna narzucac go innym. Aha i to ty wlasnie zaczales obrazac "nas" od brudasow, cpunow itp. i stad byl moj 1 post..
Odi^PrOfAnUm:
Gdzie mnie qwa z butami? Nie rozumiem dlaczego niektórzy wypowiadają o muzyce, która ich nie dotyczy? Swoim głupim gadaniem na "nie" irytują innych. Załóż sobie śmierdzący topic o techno, tam swoje jakże odkrywcze myśli zbierz. Nie przekonasz mnie do tej "muzyki" ani nikogo, kto ma jakiekolwiek pojęcie czym właściwie jest muzyka.
Nowy:
:D :D
żal.pl
dobra heheh smiac mi się chce :D
ide stąd bo szkoda czasu :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version