_KaszpiR_ :
no to pogadaj sobie z ekipa roladdera gdzie AntiBS jest wymagany i nie miej potem do nikogo pretensji ze wcisna wam karne punky za 16bit.
[/quote]
Kaszpir to co ekipa roladdera zrobi to niezmieni faktu, że nadal będzie rzesza ludzi używających 16 bitów. Pozatym, jezeli jest to problem bardzo wysokiej wagi, przedmiotowa ekipa winna zamieścić tą informację na pudełku z grą. Jezeli tego nie zrobią, a znajdą się mądrzy ludzi, którzy dokonają zakupu tej gry i np. będą usuwani z serwera za uzywanie 16 bitów (dotyczy to wyłącznie tych, którym sprzęt nie pozwala używać np 32, bo jest wówczas nie wydajny lub gra w ogóle nie chodzi), jet to powód do zwrotu gry w sklepie, a w najgorszym wypadku, sprawę można skierować na drogę sadową. Myślę dlatego, że ekipa roladdera raczej nie będzie kwapić się do ponoszenia kosztów związanych z przeprojektowaniem tysięcy egzemplarzy okładek do RO, tym bardziej do zwrotów kosztów. Napisałem również, że osoby które używają 16 bitów do celów zwiększenia skilla, to lamerzy - i tego się bedę trzymał. Dla mnie gra w RO to wyłącznie spedzanie wolnego czasu z kolegami z klanu w miłej wręcz świetnej atmosferze, a przyznawane punkty KARNE czy inne nie wpływają na moje ego.
Co do regulaminów gry między klanowych, to również ma wiele do życzenia. Ze względu na to, iż RO to w chwili obecnej raczkująca gra sceny online, myślę że następne sezony będą lepsze, tym samym zapisy w regulaminie dotyczące rozgrywek, również zostaną zmienione.
Pozdro