Author Topic: INEA  (Read 35399 times)

J@hoo

• Guest
INEA
« Reply #75 on: 09 April 2008, 12:24:09 »
Guz :
J@hoo :
Kaszpir to co ekipa roladdera zrobi to niezmieni faktu, że nadal będzie rzesza ludzi używających 16 bitów. Pozatym, jezeli jest to problem bardzo wysokiej wagi, przedmiotowa ekipa winna zamieścić tą informację na pudełku z grą. Jezeli tego nie zrobią, a znajdą się mądrzy ludzi, którzy dokonają zakupu tej gry i np. będą usuwani z serwera za uzywanie 16 bitów (dotyczy to wyłącznie tych, którym sprzęt nie pozwala używać np 32, bo jest wówczas nie wydajny lub gra w ogóle nie chodzi), jet to powód do zwrotu gry w sklepie, a w najgorszym wypadku, sprawę można skierować na drogę sadową.

By nie powiedziec ze pierdolisz zapytam sie czy czytales umowe licencyjna?
Umowa licencyjna :
4.   BRAK INNYCH GWARANCJI. POZA SYTUACJAMI OPISANYMI W PUNKCIE 3 POWYŻEJ, PRODUKT PROGRAMOWY I JAKIEKOLWIEK ZWIĄZANE Z NIM AKTUALIZACJE JEST/SĄ DOSTARCZANE KLIENTOWI "TAKIE, JAKIE SĄ", BEZ GWARANCJI JAKIEGOKOLWIEK RODZAJU CZY NATURY. CENEGA POLAND NIE CZYNI, A KLIENT NIE OTRZYMUJE, ŻADNYCH GWARANCJI ANI WARUNKÓW, WYRAŻONYCH, WYNIKAJĄCYCH ORAZ STATUTOWYCH, WŁĄCZAJĄC W TO, ALE BEZ OGRANICZEŃ DO TEGO WŁĄCZENIA, JAKIEKOLWIEK POŚREDNIE GWARANCJE SPRZEDAWALNOŚCI, PRZYDATNOŚĆ DO JAKIEGOKOLWIEK OKREŚLONEGO CELU LUB NIENARUSZALNOŚCI PRAW JAKIEJKOLWIEK STRONY TRZECIEJ I ICH EKWIWALENTÓW W ŻADNYM SYSTEMIE PRAWNYM, W ODNIESIENIU DO PRODUKTU PROGRAMOWEGO I ZWIĄZANEJ/NYCH Z NIM AKTUALIZACJI.

Sorry Guz że tak późno odpowiem Ci na twoje oburzenie.
Zatem:
Przeczytaj mój post dokładnie zanim zadasz głupie pytania w stosunku do mojej wypowiedzi lub zapytam inaczej - Czytałes licencję gry w sklepie przed zakupem? BO JA NIE z prostego powodu, licencja jest dostepna w formie papierowej i elektronicznej w środku pudełka, które jest zwykle zamkniete i zafoliowane. W związku z powyższym nie masz ani Ty ani ktoś inny możliwości przed dokonaniem zakupu gry z zapoznaniem się z treścią licencji. Tak jest w zasadzie we wszystkich grach. Co do dalszej Twojej wypowiedzi odnoszącej się do publicznych ustawień serwerów to jest inna kwestia. Nie mniej jednak, nie zmienia to faktu, iż informacja odnosnie spełnienia min. wymagań winna znaleźć się na PUDEŁKU, a każdy przyszły użytkownik winien mieć świadomość tego co kupuje, w przeciwnym razie moze zwrócić towar !!!. I właśnie o to mi chodzi, nie o wprowadzone zasady wśród graczy, cheaterów i innych elementów umożliwiających w ingerencję gry. Co do ludzi kupujących grę przez Steama, przenoszą oni odpowiedzialność wyłacznie na siebie za zakupiony towar. Myślę jednak, że ludzi Ci, wcześniej zapoznali się w kwestii wymagań tej gry, zanim ją kupili.

GUZ uszy do góry, nie zwalczysz ani cheaterów, ani 16 bitowych graczy, ani też ludzi kombinujących i szukających miejsc (bagów) tylko po to by oszukiwać.

Heniu

• Guest
INEA
« Reply #76 on: 10 April 2008, 16:39:44 »
Jahoo tylko ze z tymi twoimi wywodami to kazdy sprzedawca cie wysmieje, podobnie kazdy sąd...

Mutator na 16 bitow zalezy od wlasciciela serwera, podobnie moze nie wpuszczac graczy z nikiem na "J" albo banowac kogo chce. Pojdziesz przez to zwracac gre w sklepie ?

Jezeli jest mutator na 16 bitow ktory likwiduje buga z radeonami- to lepiej go stosowac niz nie.

Dziki_Koziol

• Guest
INEA
« Reply #77 on: 05 May 2008, 09:30:47 »
A na Inei burdelik jak złoto, lecą joby, w słuchawkach śpiewy jakiegoś Niemca, który uciekł chyba z Love parade... Gdzie są admini??? Piszę to tu a nie na forum inea, ponieważ ze względu na wczesną porę nie mam czasu czekać na e-maila aktywacyjnego.

plonek

• Guest
INEA
« Reply #78 on: 05 May 2008, 11:07:29 »
tez wczoraj mialem "przyjemnosc" sluchac tego utalentowanego spiewaka ;]

mariusz72

• Guest
INEA
« Reply #79 on: 05 May 2008, 12:27:51 »
Czy ktoś może potwierdzić, że podczas wybryków śpiewaka Zły_Porucznik był na serwerze? Widzę, że widnieje on na liście adminów i coś mi świta że był wtedy. Jeżeli coś mi się pomerdało to przepraszam.

komoter

• Guest
INEA
« Reply #80 on: 05 May 2008, 13:14:56 »
Dokładnie zgadzam sie z  Dzikim Koziołkiem na Inei   robi sie syf, admini pochowani .

plonek

• Guest
INEA
« Reply #81 on: 05 May 2008, 13:38:48 »
dzisiaj ten sam gosciu tylko pod innym nickiem ( rusfak -(25189359) ) spiewal i pieprzyl jakies durnoty po niemiecku

komoter

• Guest
INEA
« Reply #82 on: 05 May 2008, 13:49:42 »
wpisz jako kandydata do bana na forum Inei moze wkoncu sie nad nami zlituja admini

plonek

• Guest
INEA
« Reply #83 on: 05 May 2008, 13:53:03 »
dopisany, zobaczymy czy to cos da

Wawer

• Guest
INEA
« Reply #84 on: 05 May 2008, 14:02:31 »
Jeśli chodzi o tego śpiewaka to dostał wczoraj ode mnie bana na sesję -  Nie miałem wczoraj czasu na granie i rozstrząsanie co i jak, więc kara była tylko profilaktyczna. Ale następną razą nie będę tak milusi.

btw bądźcie czasem dla adminów wyrozumiali - w końcu każdemu należy się długi weekend:D

plonek

• Guest
INEA
« Reply #85 on: 05 May 2008, 14:04:49 »
dzisiaj powrocil i co nasluchalem sie piosenek z moim nickiem w slowach to moje  :P

komoter

• Guest
INEA
« Reply #86 on: 05 May 2008, 14:08:05 »
Wawer Ja rozumiem kazdy  ma  cos do roboty  nie tylko na serwach siedziec  i bany sypac ale  ostatnio to praktycznie nie widac nikogo co mogłby nawet  kika dac

wiciu

• Guest
INEA
« Reply #87 on: 05 May 2008, 20:54:33 »
komoter :
Wawer Ja rozumiem kazdy  ma  cos do roboty  nie tylko na serwach siedziec  i bany sypac ale  ostatnio to praktycznie nie widac nikogo co mogłby nawet  kika dac

Chłopie.. gdziwe wy piszecie ?
Na forum Red Orchestry ?
Fajnie..ale decydenci Serwa INEA nie zaglądaja na forum Red Orchestry bowiem serwer INEA jest serwerem społeczności graczy INEA i grupy G4G (gamers4gamers)
Jest problem z serwerem ->  INEA piszecie na forum serwa INEA.
Powiązanie proste...JAK DRUT.

kuniu

• Guest
INEA
« Reply #88 on: 05 May 2008, 21:27:52 »
jak autostrada (nie w naszym kraju oczywiście...)

Offline Odi^PrOfAnUm

• Towarzysz broni
  • Honor: +4/-0
    • View Profile
INEA
« Reply #89 on: 06 May 2008, 02:16:42 »
Dziki_Koziol :
A na Inei burdelik jak złoto, lecą joby, w słuchawkach śpiewy jakiegoś Niemca, który uciekł chyba z Love parade... Gdzie są admini??? Piszę to tu a nie na forum inea, ponieważ ze względu na wczesną porę nie mam czasu czekać na e-maila aktywacyjnego.
spalić ich wszystkich ;]
Śpiewaka zostawcie, co on wam szkodzi ;/? Ja go lubię;)
w RO gram jako raq