Author Topic: FH2  (Read 5184 times)

Gustlik

• Guest
FH2
« on: 11 February 2008, 15:09:21 »
Tak sie zastanawiam czy ktorys z klanow tutaj gra w Forgotten Hope 2 (Bf 2 Modification) bo ostatnio widzialem kilku z tagami Enclave oraz E&G

coval^^

• Guest
FH2
« Reply #1 on: 11 February 2008, 16:47:56 »
w E^G mamy dywizje w FH2

Gustlik

• Guest
FH2
« Reply #2 on: 18 February 2008, 14:54:47 »
LoL widzialem tez ludzi z 1st CAV

Offline Rozumny(PL)

• Reprezentacja RO.PL
  • Towarzysz broni
  • Honor: +10/-0
    • View Profile
FH2
« Reply #3 on: 12 July 2008, 16:50:20 »
Jak dla mnie po względem czołgowych walk Forgotten Hope bił na głowę wszytkie gry (także RO niestety). Właśnie zamierzam kupić sobie Battlefielda 2 tylko po to by zagrać w Forgotten Hope 2, zachęcające że właśnie zaczeli dodawać ciekawszę armię- mam tu na myśli Włochów bo jak dotąd widziałem w Afryce walczących samych Niemców z Anglikami to mi się nie dobrze robiło.

P.S. Od niedawna gram w BF 2 i Forgotten Hope 2, można mnie spotkać pod nickiem "7TP"
"Każdy pocisk jeden Niemiec!"

Radzisław

• Guest
FH2
« Reply #4 on: 18 June 2010, 17:47:46 »
Siema.Od kilku dni gram w tego moda.Jestem pod ogromnym wrażeniem.Lokalizacje ,klimat.Coś pomiędzy arkadem a realizmem(tak powiedzmy).Wreszcie mapy na jakich grałem (jest tam mój ukochany front Afrykański),mają sens.Wybór sprzętu jaki mamy do wyboru jest niesamowity.Oczywiście mamy do dyspozycji drużyny(czego Ro brakuje i to kuleje w tej grze) ,co podnosi walor taktyczny.Są limity na niektóre profesje.Wreszcie nie ma durnych pojedynków na granaty,co w RO jest okropne i wkurzające.Spawn ,zawleczka ,rzut  a tak se bo mam adhd ( :D ) i można jeszcze po nieboszczykach zbierać.Podsumowując minusów w FH2 jest kilka(ale o taki rdzenny realizm tam do końca nie chodzi),choćby krzyżyki jak w CS przy broni, lecz nie są takie celne jak muszka i szczerbinka ,która oczywiście w modzie występuje.Jakoś też ludzie jacyś normalni.Często współpracują ze sobą ,nie odpierd... .Co na serwerach RO jest już notoryczne i psuje resztę klimatu.
  Zachęcam ludzi do grania w FH2.Szkoda że nie ma frontu wschodniego.Jednak te lokalizacje ,mapy które są obecnie w modzie.Są klimatyczne ,piękne aż oko przykuwa.Cała otoczka moda  i historyczne starcia jakie gra obejmuję wciągają na długie godziny.Pozdrawiam

Yab_PL

• Guest
FH2
« Reply #5 on: 18 June 2010, 20:57:17 »
Radzisław :
Siema.Od kilku dni gram w tego moda.Jestem pod ogromnym wrażeniem.Lokalizacje ,klimat.Coś pomiędzy arkadem a realizmem(tak powiedzmy).Wreszcie mapy na jakich grałem (jest tam mój ukochany front Afrykański),mają sens.Wybór sprzętu jaki mamy do wyboru jest niesamowity.Oczywiście mamy do dyspozycji drużyny(czego Ro brakuje i to kuleje w tej grze) ,co podnosi walor taktyczny.Są limity na niektóre profesje.Wreszcie nie ma durnych pojedynków na granaty,co w RO jest okropne i wkurzające.Spawn ,zawleczka ,rzut  a tak se bo mam adhd ( :D ) i można jeszcze po nieboszczykach zbierać.Podsumowując minusów w FH2 jest kilka(ale o taki rdzenny realizm tam do końca nie chodzi),choćby krzyżyki jak w CS przy broni, lecz nie są takie celne jak muszka i szczerbinka ,która oczywiście w modzie występuje.Jakoś też ludzie jacyś normalni.Często współpracują ze sobą ,nie odpierd... .Co na serwerach RO jest już notoryczne i psuje resztę klimatu.
  Zachęcam ludzi do grania w FH2.Szkoda że nie ma frontu wschodniego.Jednak te lokalizacje ,mapy które są obecnie w modzie.Są klimatyczne ,piękne aż oko przykuwa.Cała otoczka moda  i historyczne starcia jakie gra obejmuję wciągają na długie godziny.Pozdrawiam

nie martw sie, troche dluzej w to ludzie pograja i tez im zacznie odpier...lac. No i o ile sa granaty w grze (nie wiem) to predzej czy pozniej zacznie sie spam granatami:D

Radzisław

• Guest
FH2
« Reply #6 on: 19 June 2010, 01:16:28 »
Granaty są.Raczej wybierasz odpowiedniego piechura ,który ma jeden granat.Oraz kilka granatów nasadkowych(:D).Jednak tak gra jest zaplanowana że na 6 osobową drużynę ,może z trzech się trafi co mają podobne uzbrojenie.
 Uwierz mod mimo swojego tępa ,naprawdę robi wrażenie.Pozdrawiam