Różności > Hyde Park
17. Panzer Division - szuka żołnierzy! (podzielony)
Guz:
Primo: gdzie nazwalem cie nazista?
Secundo: Dowodca to kommandeur a nie kommendant
Tertio: Kto powiedzial ze popieram takie nazwy klanow? Z tego co pamietam wegrzy z LSSAH zostali zmuszeni do zmiany nazwy, niemiaszki z wehrmachtu takze zmienily nazwe
Quarto: Czy ja neguje zbrodnie zwiazku radzieczkiego czy jego nastepcy? Co do zrodla fakt momentami nie jest kompetene jednak nie zanegujesz wyjatkowo zbrodniczej dzialalnosci wosjk III Rzeszy? Co do tego ze nikt nie jest bez winny na wojnie zgadzam sie z toba dla mnie rownie wielkim barbarzystwem byly naloty terrorystyczne na niemcy. Co nie zmienia faktu ze krytykuje utozsamianie sie z takimi dzialaniami.
BTW. Czemu wiekszosc osob gloryfikujaca III rzesze zawsze na pytanie o zbrodnie mowi o zbrodniach radzieckich?
EDIT: Ja nie krytykuje dzialania anonimowych zolnierzy tylko dzialalnosci jako calosc
Franz:
Kommandeur - Komandor
Kommandant, Heerführer, Befehlshaber - Dowódca
Widzę, że zdania są dzielone jak dupy. Nie będę z wami wchodził w dalszą zbędną dyskusję. Niewiem skąd tyle zawiści, skoro jest to klan, zabawa. A Wy sie przychrzaniacie o takie detale? Ale tacy się zawsze znajdą. Pierwsi Nas życzliwie powitali na scenie. Powinniście się cieszyć, że przybywa polskich klanów, a nie urządzacie tutaj taki teatrzyk. I tak nic nie zmienicie. Tacy są polacy swego w łyżce utopi a np. usa dupy da.
Z tym, pułkiem grenadierów, po części ktoś miał rację, - no ale mniejsza z tym, gdzieś poprostu musiałem ulokować sekcję dla "piechoty".
A ja dalej widzę na serwerach nazwy klanów LSSAH, także jest dużo dywizji pancernych SS.
"po co brać przykład z takiego głupiego Wehrmachtu, jak Polacy też dzielnie walczyli" - taaaa...tylko szkoda, że trwało to 3 tygodnie. Dzielnie walczyli?, hehe, jak polska brygada pomorska kawalerii zaatakowała bronią białą Niemieckie czołgi. Wyobrażasz to sobie?. Ogólnie przez dekady byliśmy stale nękani zaborami;rozbiorami, byliśmy ciągle jebani. Po II Wojnie Światowej, to co?, za tą całą naszą przelaną krew...sprzedano polskę na Jałcie. Ot nasza polskość...
Odi^PrOfAnUm:
Spoko, ale ja lubię być czasami upierdliwy, zwłaszcza jeśli chodzi o II wś ;):blush, zresztą jak widzę nie ja jeden xD
btw. Witamy na scenie:)
Guz:
Zawisci? Czy wiesz co to slowo oznacza? Ja poprostu uwazam ze nazwa nie jest najleps. Cco do nowych klanow to powiem tylko ze jezeli uda sie wam zebrac 8 graczy to bedzie to wasz wielki sukces, po za tym czy dla ciebie dyskusja to teatrzyk? No coz... Co do detali to przepraszam cie bardzo ale to wlasnie nazwa klanu decyduje i o pierwszym wrazeniu. Co do przytoczonej przez ciebie polskiej mentalnosci to rownie dobze moge powiedziec to samo o tobie jako czlowieku gluchym na IMO dosc konkretne argumenty.
Abstrachujac od tej dyskusji mam pytanie jak chcecie grac w rolu? Kazdy pulk oddzielnie? No i w zwiazku z tym jak chcecie grac mapy typu combined arms
JeyPL:
hmm, az sprawdze na tej wikepedi o polskich odznaczeniach z tego okresu :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version