Różności > Hyde Park

17. Panzer Division - szuka żołnierzy! (podzielony)

<< < (4/9) > >>

cichy.:
oj ludziska, niektórzy chcą poczuć klimat tej gry ( i bardzo dobrze) ja jakoś nie widzę powodu szukania w nazwach klanu czegoś złego, nawet jeżeli wabi się wermacht czy inaczej, jak ktoś jest nazistą to siedzi i czyta tera mein kampf czy coś podobnego... Ludzie winni mieć więcej dystansu do tego tematu ( mieć to w dupalu poprostu...).

W każdym razie życzę powodzenia Franzowi i jego paczce powstałej, oby klan powstał i miał się dobrze ;)

pozdro

ps. sorki za mój dojcz ale jakoś nigdy go nie umiałem :)

Franz:
No chociaż jeden obiektywny i mądry komentarz, z tej całej farsy ;)
Dzięki, będziemy się starać...po to tu jesteśmy. Na przyszłość bardzo liczymy na zagraniczne spotkania.
Dokładnie, co niektórym nie tylko dystans do tematu, ale też do samych siebie.
Jeden coś pier... i reszta poszła za nim.
Bo co kogo obchodzi, czy ja jestem Herr Oberst, czy kto inny, co kogo obchodzi jak będziemy grać, to już nasza sprawa.
Ja sie nie wpierdzielam na wasze podwórko, liczę na to samo.
Ponadto, jeżeli tak wszyscy jesteście przeciwko Wehrmachtowi, to po kiego grzyba gracie w RO?
Przecież tam się gra Niemcami (no chyba, że ktoś tylko gra ZSRR, to zwracam honor).
Jak takie czujecie obrzydzenie i nie możecie tego przeboleć, to proponuje inne gry - np. Szachy (bardzo elegancka gra) - zapewniam, że tam niema nic z tego klimatu.

Skar:

--- Quote ---np. Szachy (bardzo elegancka gra)
--- End quote ---
oo Franz jak chcesz mozemy zagrac :D :yes

Wojski:
Najlepiej po prostu już zamilknij i nie napinaj tematu Franz.

Skar:

--- Quote ---Wojski :
Najlepiej po prostu już zamilknij i nie napinaj tematu Franz.

--- End quote ---

Nie pyskuj :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version