A ja bym dodał 2 nowe klasy.
Pierwsza to coś w rodzaju zaopatrzeniowca, gościa z amunicją (kto oglądał Szeregowca Ryana to taką rolę pełnił Upham podczas obrony mostu). Troszke dziwne jest, że byle piechur może dać amunicję do MG42. Nie wydaje mi się, żeby każdy żołnierz nosił ze sobą taśmy do MG`42. Uzbrojony byłby w zwykłego rifla, albo sam pistolet. Mógłby też dawać amunicję do SMG oraz granaty, wypadało by też wprowadzić jakieś ograniczenia, np: maksymalnie 2 taśmy, 5 magazynków i 3 granaty na jednym życiu i oczywiście tylko jeden żołnierz tej klasy na drużynę. Ot malutki kroczek w stronę realizmu.
Druga klasa to już krok w stronę zaspokojenia mojego lenistwa ^^ . Jako że często gram Squad Liderem i lubię się bawić artylerią, przydałby mi się radiooperator. Po prostu nie chce mi się biegać do radia
a dogadać się z kimś żeby wciśnął przycisk użyj gdy będzie w pobliżu jeszcze mi się nie udało
Taki radiooperator nosiłby na plecach radio, ale sam nie mógłby go użyć. Tylko SL mógłby używać tego radia. Ot taka mała potrzeba współpracy między nimi...
No i przedewszystkim kilka nowych oficjalnych mapek, nie że mam coś do tych nieoficjalnych, ale te drugie mogą być niedopuszczone do rozgrywek klanowych.