jak o wiele większa wytłumacz? żę rzuca klient karabinem jak oszczepem? żę nie wiem co jeszcze... robi kombosa bagnetem? bagnet spisuje się bardzo dobrze w dobrych rekach
ja lubie czasem zabijać bagnet i jest bardzo przydatny gdzie? prosze:
1) Mapa np. Basovka - Jak jestem niemcem zaraz po wtoczeniu się to okopu zakładam bagnet, po stronie rosyjskiej jak niemcoki zajmą AT GUN też zakładam bagnet i szybciej sie pchnie bagnetem w kolesia z bliska niż przycelowanie i strzelenie bo wróg też ma na to czas. nie mówie ze nie robie czasem egzekucji z bliska... no ale jeżli na tej mapie po wbiegnięciu niemców do okopów boje toczą się na 10m skrawku ziemu przy granacie dymnym strzelając często tylko przed siebie to założenie bagnetu (i lekkie sćiąganie w dół nie robi różnicy podczas strzelania na takich krótkich dystansach) może nas często uratować.
2) Wszelkie mapy czołgowe - jak chcę pograć piechotą to oczywiście anti-tank niemiecki... a jak piechotą ruskich to kim? nie anti tankiem to biore Rifle Mana!!! dlaczego? bo dobiegne do skłądu amunicji gdzie często leży PF i sobie go zabiore.... a mało razy to się widzi bięgnących w poszukiwaniu ratunku Tank Crewmanow? albo wychylajacych główki dowódców? wtedy ich ściągam strzelbą... ale często Niemieccy AT siedzą w stodołach za snopkami ze zbożem wtedy pod biegam od tyłu i pchne bagnetem
dla frajdy żeby nie myślał że jest bosem zabijającym moich kamratów;)
3) Bagnet moim zdaniem powinno się obowiązkowo zakładać powinno w domach,okopach,transzejach
KRV w Stalingradzie na te miny też mówili "Miny Magnetyczne" oglądałem dobry film
Koktajl Mołotowa dobre ale kto by tego używał? żadna armia chyba oficjalnie nie uzbrajała sowich zołnierzy w butelki z benzyną
(ALe b.dobry pomysł z minami i granatami przeciw czołgowymi... a koktajle mogły by być poukrywane w stodołach np. albo w jakiś opuszczonych domach)
Starski nio za3manie przez płotek lekka przesada
ale sterowanie czołgów jest realistyczne... myślałeś że Kierownice będzie miał czołg? btw: czołgi się poruszają tak "dziwnie" Twoim zdaniem ponieważ czołg aby SKRĘCAĆ musi za3mać jedną gąsiennice... czyli jak skręcamy w lewo to za3mujemy lewą gąsiennice a prawa nas obraca tyle
wsyzstko jest abrdzo dorbze moim zdaniem.
co ja bym zmienił... wjeżdzanie na płotki, skuteczność PTRD, więcej broni hmmm mi narazie tyle styka
czołgi no tak KV-2!