Nie zmieniam zdania. Napisałem, że płyta Primo Victoria była ok ale im dalej, to ta muza jest schematyczna i nudna. napisał też, że nie lubię power metalu. A to, że na koncercie na którym byłem zagrali kichę też napisałem. I wreszcie napisałem ( nie dosłownie ) ale z kontekstu to wynika, że de facto zespół, który wydał jeden album niezły a 4 cienkie i na jedno kopyto jest zwyczajnie kiepski. Mogę mieć swoje zdanie na temat tego co mi się podoba?
I wreszcie: co mnie to obchodzi, że robią klipy o Polakach? mam ich za to kochać bo grają metal i śpiewają o Polakach? No fajnie, że się tym zainteresowali, ale to im automatycznie nie daje + 100 do uwielbienia dla nich u mnie. No sorry. Dla mnie są średnim zespołem, może nawet kiepskim i praktycznie każdy, kto dłużej metalu słuchał ci to powie. Gdyby robili zajebistą muzę o Polakach to bym ich lubił, tak jak lubię Kaczmarskiego, który ma świetne , inteligentne teksty. Po prostu, to co mi się podoba doceniam - to, co nie, nie. Nie mam jakiś nacjonalistycznych zapędów, że jeśli ktoś śpiewa o Polakach to jest zajebisty, a jak ktoś to skrytykuje to trzeba go zajeb**. Muzy jest tak wiele, ze sobie każdy może wybierać. Lubisz Sabaton? Spoko, nic mi do tego. Mi się przez chwile podobali ( Primo Victoria ), ale to było chwile temu i w międzyczasie poznałem naprawdę sporo fajniejszych zespołów.
Typowy Polaczek to jesteś chyba ty, bo gdy ktoś powie, że mu się jawnie coś nie tak bardzo podoba ( a tobie się to podoba ) to od razu jest idiotą i się na niego rzucasz na tym forum. Weź się chłopie ogarnij. Zapal światło, wyjdź z jaskini,a potem wróć i opowiedz jak było, bo sam nie wiesz o co się mnie czepiasz.. Dobra bo się offtop robi.