Odi^PrOfAnUm :
Dokładnie. Też mam prawo do wypowiedzią ale to ty mnie nazwałeś "znafcą".
Tez słucham róóóóżnej muzyki, na prawdę. Metalu już od dłuższego czasu nie tykam .
Też jestem wychowany w duchu patriotyzmu, ale to nie oznacza, że jakieś przybłędy z Szwecji mają mnie uczyć historii a ja mam im we wszystkim przyklaskiwać.
A czy ja przyklaskuje???Podoba mi sie kilka kawałków i tyle.40-1 doceniam ,trzeba pamiętać jak ten klip pojawił w necie,co się działo.Ile ludzi zamieszczało komentarze z po za Polski.To miało jakąś wymowę.
Liczę też na dobry klip o powstaniu.Nie będę krytykować i kręcić nosem,bo gusta są rózne .Ale jesli juz Sabaton według ciebie(zapewne szydzisz w taki sposób) ma mniej mocy niż gaga to wymiękam i tyle.
Kolejna sprawa , jeśli według ciebie Sabaton(czy tudzież zespoły rockowe czy inne) ma uczyć polaków ,historii to gratuluję złotej myśli.Ja tam zawsze myślałem że od tego są odpowiednie książki baa podręczniki,instytucje , mi chodzi tylko o naświetlenie tematu na skalę większą niż Polska(jakoś nasi rodacy nie mają takiego przebicia po za granicami,no chyba że podrą Biblię przed kamerami). Są tacy ludzie na świecie ,gdzie mają problem ze znalezieniem naszego kraju na mapie.A to zawsze jakaś namiastka naszej historii,przedstawiona w muzyczny sposób.Lepszy, gorszy sami słuchacze oceniają.Nie musisz sie oburzać i wszystkim na siłę wmawiać, jaki to Sabaton jest bee i w ogóle beznadziejny.
Cieszy mnie to że jesteś wychowany w dobrym duchu.Ale z tymi przybłędami to trochę przesadzasz, nie podoba ci się ok, ale nie musisz obrażać kapeli ,bo też obrażasz rzesze fanów(innych ludzi).Troszeczkę szacunku ....ok
Bo sie jaskiniowcy wkurzą