Author Topic: Pożegnanie...  (Read 7727 times)

Biały Orzeł

• Guest
Pożegnanie...
« on: 14 June 2008, 23:37:03 »
Ból rozsadza me serce a łzy rozmywają obraz.Odszedł skatowany na śmierć mój serdeczny kolega.Bracia i siostry RO,zapalcie świeczkę dla TOMKA by Wieczny Ogień oświetlił Jego ostatnią podróż... [']

Hiacenty

• Guest
Pożegnanie...
« Reply #1 on: 14 June 2008, 23:55:22 »
jaki TOmek  :O_o ?

tinus

• Guest
Pożegnanie...
« Reply #2 on: 15 June 2008, 10:30:01 »
[']

Offline ShariK PL

• Towarzysz broni
  • Honor: +10/-1
    • View Profile
Pożegnanie...
« Reply #3 on: 16 June 2008, 18:26:42 »

(czy to był Tomciasz ?):O_o

Skar

• Guest
Pożegnanie...
« Reply #4 on: 16 June 2008, 18:53:38 »
  • Pokój jego duszy... Mam nadzieje że teraz mu lepiej, ale nie rozumiem dlaczego robi sie "szoł" z czyjejś śmierci, chyba ze jest tu dla mnie jakaś bardzo niezrozumiała przenośnia...

Mysle, że jeżeli chciales mu oddać jakiś ostatni wyraz szacunku to powinieneś pogadać z jego rodziną, a nie wrzucac posta na forum.
Swiat idzie do przodu, wszystko sie dzieje w internecie, teraz ostatnie porzegnania, niedługo bedziemy odbierać porody przez internet...
Ja sie tam nie znam, ale to moje zdanie

pawelvc

• Guest
Pożegnanie...
« Reply #5 on: 16 June 2008, 21:21:15 »
ke???
btw świeć panie nad duszą

Tomciaz_PL

• Guest
Pożegnanie...
« Reply #6 on: 17 June 2008, 10:46:25 »
ShariK PL :

(czy to był Tomciasz ?):O_o

Fajnie, za życia posyłają mnie do grobu, a to się rodzina zdziwi. A Skar ma rację, osobiście na przestrzeni roku miałem kilka pogrzebów i nie robiłem z tego powodu hałasu w internecie.

Offline ShariK PL

• Towarzysz broni
  • Honor: +10/-1
    • View Profile
Pożegnanie...
« Reply #7 on: 17 June 2008, 13:56:12 »
No to kto wreszcie umarł ? Tomciasz sorry, myślałem że to ty bo nie znam innego Tomka.:)

Skar

• Guest
Pożegnanie...
« Reply #8 on: 17 June 2008, 14:10:32 »
ShariK PL :
No to kto wreszcie umarł ? Tomciasz sorry, myślałem że to ty bo nie znam innego Tomka.:)

Oj, Wania... Przeciesz jest wielu Tomków.

Franz

• Guest
Pożegnanie...
« Reply #9 on: 17 June 2008, 14:38:47 »
Ok nie róbmy z tego sensacji...bo zaraz wyjdzie, że trzeba będzie zakładać nowy topic - NEKROLOGII.
Umarł ktoś mu bliski i pokój jego duszy, ale moim zdaniem jeżeli osoba zmarła nie była w jakiś sposób związana ze społecznością polskiego RO, to nie powinna być tutaj afiszowana.

Biały Orzeł

• Guest
Pożegnanie...
« Reply #10 on: 17 June 2008, 18:13:28 »
Jeśli kogoś uraziłem to przepraszam.Nie chciałem robić żadnego show.Dowiedziałem się, że kolega którego znałem 20 lat zmarł  i chciałem gdzieś wykrzyczeć ból.A że byłem nachlany to inna sprawa...Tomek nie miał nic wspólnego z RO.Dziękuję wszystkim którzy zrozumieli o co mi chodziło i "napisali" symboliczną świeczkę.
P.S. Może gdyby to była zwykła śmierć to nie robiłbym żadnego halo.Przepraszam.Ludzie  robią czasem różne głupie rzeczy.Ta najwyraźniej taka była.

Skar

• Guest
Pożegnanie...
« Reply #11 on: 17 June 2008, 18:23:13 »
Znaczy wiesz, jeśli chodzi o mnie, ja to widze tak: Mi tam to nie przeszkadza tak abrdzo tylko nie wiem czy osoba o ktorej mowa, za zycia mogla sobie zyczyc tego by byc tematem na forum z ktorym nie miala nic wspolnegom jeśli chodzi o symboliczna swieczke oczywiscie sie dolaczam ['] tylko stwierdzilem ze jest to dla mnie nie zrozumiale ze napisales to wlasnie tu, inna sprawa byla by gdyby byl to ktos z naszej male e-spolecznosci.

Biały Orzeł

• Guest
Pożegnanie...
« Reply #12 on: 17 June 2008, 20:48:41 »
Rozumiem.Dla mnie też to niezrozumiałe.A napisałem bo się nachlałem.Czasami nie wiadomo co ze sobą zrobić i byłem właśnie w takim nastroju.Jeśli temat drażni to proszę adminów o skasowanie całego wątku i będzie po sprawie.A w ogóle jeśli Ci to nie przeszkadza to po co o tym piszesz?Znałem tą Osobę dłużej niż połowa członków społeczności RO ma lat.Myślisz, że zrobiłbym coś czego by nie chciała?

Skar

• Guest
Pożegnanie...
« Reply #13 on: 17 June 2008, 22:24:29 »
Czasem spedzi sie z kimś całe życie a potem okazuje się, że sie go nie znalo... Ale nie o tym mowa

A w ogóle jeśli Ci to nie przeszkadza to po co o tym piszesz?

Bo od tego jest forum żeby wyrazić tutaj swoje zdanie? Nie zkrytykowalem Ciebie tylko napisalem co mysle. To nie jest równoznaczne z tym, iż temat mnie drażni, ale ta dyskusja mysle dluzej nie ma sesu... A przynajmiej nie powinnismy o tym pisac TUTAJ

Offline BartBear_[PL]

• Sztab Generalny
  • Towarzysz broni
  • Honor: +34/-0
    • View Profile
Pożegnanie...
« Reply #14 on: 17 June 2008, 22:52:01 »
Skar :
 A przynajmiej nie powinnismy o tym pisac TUTAJ

DOKŁADNIE!

Temat staje się drażliwy i na pewno nie potrzebuje w tym miejscu "polemiki", bo wiadomo że gdzie Polaków dwóch tam trzy zdania...
Mam nadzieję że sami ochłoniecie i się dalej nie rozkręcicie i interwencja Administracji będzie niepotrzebna :)