Żaden CoH, żaden FoW tylko Soldiers!! Gra jest naprawdę miodna i na multiplayera daje niesamowicie dużo radości a zadowolić mnie to nie jest prosta sprawa jestem niesamowicie wybredny jeżeli chodzi o gry a SLH już kosztuje bagatela 20,- ha! Codmasters - Genius At Play.
btw nie mogę dopaść tego wychwalanego przez wszystkim moda.
Czy ma ktoś działający link?Gra kosztuje nie cale 20zl http://www.gram.pl/sklep_karta.asp?e=9gPq2
-Jest to RTS w realiach WWII z naciskiem na realizm:
*pojazdy zuzywaja paliwo i amunicje
*pojazdy maja strefy zniszczen. Nie ma to jak czolg unieszkodliwiony strzałem w działo Cool
*piechota steruje sie jak w commandosach
*piechota rowniez zuzywa amunicje oczywiscie Razz
-do dyspozycji gracza oddano mase ciezkiego sprzetu oraz uzbrojenia dla piechoty
-srodowisko gry ulega zniszczeniu. Nic nie stoi na przeszkodzie aby staranowac las lub go podpalic. To samo mozna zrobic z budynkami-jak sie czai tam np zly snajper Twisted Evil
-gra ma ladna graficzke i dosc male wymagania sprzetowe(graczom Bf2 na bank pojdzie na max)
-mozna przejac kontrole nad jednostka(poruszamy nia wtedy kursorami i sami celujemy itd)
Nie wiem co moglbym jeszcze napisac. Poza screenami na serwisach o grach mozna obejrzec filmik jaki nakrecilem podczas jednego z treningow.
Ale jakos nagrywania nie jest powalajaca Razz Filmik ten to 1/10 tego co gra oferuje. Trzeba to po prostu zobaczyc :}
Chetnych do gry infromuje, ze gramy rowniez w modyfikacje BTRH, ktora dodaje mnostwo nowych broni i pojazdow oraz poprawia wyglad tych z podstawki. Jak i dodaje nowe mapy itd itpDodatkowy filmik z modyfikacji, o ktorej napisalem wyzej info:
http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=16655&start=01 syt.Miałem zabawną sytuacje. I przyznam, że w żadnym RTS jeszcze mi się to nie zdarzyło. Czekam w krzaczorach moim sniperem na niemieckiego oficera. Użyłem celowania ręcznego. Celuje mu w baniak *pach* i trafiłem w beret ten pofruną radośnie a oficer padł i czołgał się w kierunku pobliskiego dołka.
2syt. Grałem wczoraj z Bruccem na multi w cooperative i w jednej z misi, która miała miejsce na małej farmie biegały sobie kurczaki. Przypadkowo najechałem kursorem na jednego z nich okazało się, że owego kurczaka można "podnieść". Niestety kurczak bestia sprytnie uciekał ale dzięki połączonym siłom (moim i brucca) dopadłem bestie i mój sniper trzymał kurczaka za nogi a ten machał i skrzeczał błagalnie. Na końcu rzuciłem kurczakiem z katastrofalnym skutkiem † RIP †.