Zaś następny, który "śledzi moją karierę" i widzi coś o nazizmie. To może napisz o tym prace magisterską "Franz, a scena RO" to widać bardzo rozbudowany temat i zjawisko.
Wracając do Grafa ma szczyptę racji, że się wyróżniam od tych prymitywów, jednak znalazł sie jakiś "elegancik" taki jak ja, który mówi "nie" i ma inną wizje od starej gwardii. I to im sie kurwa nie podoba. Co to za porównanie, jak chcesz realu to do Afganu, no żal.pl.
Widać co niektórzy nie są dojrzali do jakiś projektów i tyle. Jeszcze mi wytykają nazizm i że ja kogoś obrażam. Ja mu mogę wspomnieć tą hołotę, która bezpodstawnie we mnie uderzyła.
Bo nagle pierwszy raz, olśnienie na scenie 17. Dywizja Pancerna!!! - "naziści" szturmują forum!!!
Ja jestem "ten inny", nie trzymający się systemu, może to forum komunistyczne i jest taka zasada jak Gomułka wspominał: "Na fali olbrzymiej aktywności politycznej mas tu i ówdzie dochodzą do głosu siły wrogie władzy. Towarzysze nie pozwalajcie reakcyjnym podżegaczom i różnym chuliganom stawać w poprzek naszej drogi. Wara im od czystego nurtu, patriotycznych sił narodu".
Ale ja się kurwa nie poddam, myślcie sobie, co chcecie. Ja mam jaja i potencjał. Myślicie, że urwał się z choinki jakiś żółtodziób i kozak. Ale tak nie jest, nieznacie mnie jeszcze.
Ktoś sobie jedno ubzdurał i reszta jak barany ma już ikonę złowieszczego Franza!
Ja mam szeroki wachlarz doświadczeń na przełomie lat. Byłem widziałem scenę mohaa, cod, cod uo, cod II, miałem tam klan, podobny szkielet, większe forum i ani jednej opinii negatywnej. Może tamta scena była bardziej dojrzała. Bo tu należy się cieszyć z tego faktu, że przybywa graczy, przybywa klanów na scenie, aniżeli ma ich ubywać. To jest najważniejsze. Jednak, co niektórych, bo są tu oczywiście ludzie wporządku, ale co niektórych to bardzo boli.