Author Topic: Fall Barbarossa - temat ogólny  (Read 99409 times)

Apos

• Guest
Fall Barbarossa - temat ogólny
« Reply #60 on: 27 June 2008, 14:12:46 »
@kryszek, sprawa wygląda tak, że mamy traktować się jak dorośli ludzie z kulturą. Każdy dorosły w życiu codziennym wie, że nawet w pracy jak raz powie 'k*rwa' to czuje się z tym lepiej lub zażartuje w wulgarny sposób. Co innego jest gdy jakiś młodociany co drugie słowo używa przekleństw, gada głupoty i wydaje mu się, że jest najmądrzejszy - tacy będą mieli do czynienia z Sądem Wojennym.

@Sadek, osoby, które nie mają predyspozycji dowódczych pozostaną żołnierzami, jest to oczywiste. Nie widzę tutaj nic krzywdzącego dla takich, ponieważ każdy ma do spełnienia określoną rolę w bitwie.

kryszek

• Guest
« Reply #61 on: 27 June 2008, 14:20:21 »
W pełni Cię rozumiem, tylko chodzi mi o to, ze potrafię zakrzyknać jakąś kurwę, jak mnie zabijają czasem xD

gustavo

• Guest
« Reply #62 on: 27 June 2008, 14:21:43 »
Czyli jeśli nie będe oficyjerem i słabo strzelam będe mógó donosić ammo 8)

Sadek76_pl

• Guest
« Reply #63 on: 27 June 2008, 14:37:50 »
Apos :
@Sadek, osoby, które nie mają predyspozycji dowódczych pozostaną żołnierzami, jest to oczywiste. Nie widzę tutaj nic krzywdzącego dla takich, ponieważ każdy ma do spełnienia określoną rolę w bitwie.

czyli każdy może zgłaszać o bany? bo nie widzę tu powodu by akurat miał tylko takie prawo Jey co ciekawe że sytuacja może mieć odwrotną sytuacje bo z jakiej racji ma mięć tylko jedna osoba takie prawo która już z góry zapowiada co będzie robić.

kazmirzk

• Guest
« Reply #64 on: 27 June 2008, 14:42:13 »
kryszek :
W pełni Cię rozumiem, tylko chodzi mi o to, ze potrafię zakrzyknać jakąś kurwę, jak mnie zabijają czasem xD

Od tego jest push to talk na TS.. mozesz krzyczec do woli a nikt cie nie uslyszy poki klawisza nie wcisniesz.. Hmm tyle w teorii, bo ja pomimo tego tez "czasem" sobie glosno zaklne na TS ^^

Apos

• Guest
« Reply #65 on: 27 June 2008, 14:49:52 »
Sadek76_pl :
czyli każdy może zgłaszać o bany? bo nie widzę tu powodu by akurat miał tylko takie prawo Jey co ciekawe że sytuacja może mieć odwrotną sytuacje bo z jakiej racji ma mięć tylko jedna osoba takie prawo która już z góry zapowiada co będzie robić.

Jey chce tylko by był porządek, ale nie potrafi tego jakoś dobrze przekazać.

W momencie rejestracji w kampanii każdy uczestnik będzie miał takie same prawa i będzie podlegał pod takie same regulaminy. Wszelkie akty chamstwa i szczególnie chamstwa jak i nieposzanowania drugiej osoby, będzie można zgłaszać.

JeyPL

• Guest
« Reply #66 on: 27 June 2008, 14:56:36 »
znajac zycie wszystko wyjdzie w praniu

Wawer

• Guest
« Reply #67 on: 27 June 2008, 15:53:08 »
kryszek :

To nie wciskaj wtedy przycisku teesa i bedzie git:p

Generalnie chodzi o to, żeby rozgrywka miała uporządkowany charakter - na teesie też jakiś porządek musi być - szczególnie na kanale meczowym. Nie mówiąc już o tym, że wymagana będzie kultura osobista i szacunek dla innych graczy nie tylko na teamspeaku ale także na forum Fall Barbarossa.

AdikPL

• Guest
« Reply #68 on: 27 June 2008, 16:29:47 »
TS na przycisk i nie ma tematu

Wawer

• Guest
« Reply #69 on: 27 June 2008, 16:35:56 »
AdikPL :
TS na przycisk i nie ma tematu

Tak będzie w regulaminie:yes

Nek0l

• Guest
« Reply #70 on: 27 June 2008, 17:09:42 »
Ale że co?? Żeby sobie grać \być na ts podczas meczu będę musiał mieć skonfigurowane push to talk ??

Wawer

• Guest
« Reply #71 on: 27 June 2008, 17:52:18 »
Tak

Yab_PL

• Guest
« Reply #72 on: 27 June 2008, 18:03:16 »
nie wiem o co chodzi, ale...
Fp1s0oJc13 /\/\jA5tA:
ZIMNA WóDKA!!!!!!!!!!1111(jeden, one)
:D:D:D:D

Apos

• Guest
« Reply #73 on: 27 June 2008, 20:10:21 »
Osobiście nie widzę przeciwwskazań dla TS'a na aktywację głosową, jeżeli nie wiąże się to z efektem sapania, dyszenia, echa czy mamy wołającej do łóżka.

Poza tym, tutaj Wawer bardzo pokolorował z tymi stopniami etc. Prawda jest taka, że liczba oficerów oraz podoficerów dla obu armii jest mocno ograniczona, przez co dowódca armii musi liczyć się z decyzją kogo awansuje i do jakiego stopnia.

@Yab, jedź już do tej Anglii, bo chyba Ci gorzej (można prosić admina o zbanowanie tego jegomościa? : d)

Wawer

• Guest
« Reply #74 on: 27 June 2008, 22:41:41 »
Apos :

1. Poza tym, tutaj Wawer bardzo pokolorował z tymi stopniami etc.

2. @Yab, jedź już do tej Anglii, bo chyba Ci gorzej (można prosić admina o zbanowanie tego jegomościa? : d)

Ad 1. Nie pokolorowałem tylko się nie orientowałem do końca:p

Ad 2. :yes