Ach, bardzo dziękuję za tak liczny odzew. Rozjaśniliście moją starą mózgownicę. Z tego co piszecie wnioskuję, że niektóre mody takie jak na przykład CC mogą nie doczekać się nigdy finału ze względu na brak zainteresowania .. a szkoda by było. Ja osobiście grałem najwięcej w CC i muszę powiedzieć, że jak dla mnie to zapowiada się naprawdę bardzo ciekawie. Takie dodatki propagują zapomniane nieco przez historię fakty wojenne, a właśnie dzięki CC zainteresowałem się bardziej tematem sojuszników III rzeszy. Mam nadzieję, że Twórcy tego modu doprowadzą sprawę do szczęśliwego zakończenia i że gracze docenią ich pracę. Osobiście jest mi trochę żal tego modu i tego że nikt w niego nie gra. Tym bardziej ,że jak wspomnieliście wcześniej odpala się go z poziomu RO i jest to bardzo wygodne. Powinno to skutkować jego popularnością a jednak po okresie kiedy na serwerach CC bywało sporo ludzi obecnie są pustki ... Może to wina błędów, albo przeciągających się prac ... Co do MN - miałem go u siebie przez kilka tygodni, ale do czasu przymusowej reinstalacji RO niestety nie udało mi się rozegrać jakiejś większej rozgrywki, dlatego trudno mi się wypowiadać na temat jego dopracowania technicznego. Po reinstalacji nie instalowałem już MN, ze względu właśnie na brak chętnych do gry. Ale muszę przyznać, że z coraz większym zaciekawieniem śledzę to co robią jego Twórcy i chyba w najbliższym czasie poświęcę trochę czasu na jego instalację. Może temat jednak się rozkręci ?... Co do DH, to zniechęcony poprzednimi przygodami z brakiem przeciwników do gry w CC i MN wogóle odpuściłem ten temat. Z tego co piszecie i co można zobaczyć na stronie DH wygląda jednak na to, że może z niego wyrosnąć drugie RO.
I na koniec jeszcze jedno. Trochę zmartwiło mnie, że nie będzie pudełkowych wersji. Wiadomo, pieniądze to najlepszy bodziec do pracy. Nie jestem Rockefelerem, ale parę groszy wysupłałbym żeby zdopingować chłopaków do dalszych wysiłków. Czy któryś z Was Panowie zna jakieś pewne sposoby na za przeproszeniem sponsoring takich osób jak twórcy wspomnianych modów ? Mówiąc pewne mam na myśli takie, żeby pieniądze trafiły do nich a nie na jakieś internetowe kasyna
Pozdrawiam