Author Topic: Taki fimik dajacy do myslenia ..lol  (Read 14759 times)

BIA Radzio

• Guest
Taki fimik dajacy do myslenia ..lol
« on: 23 July 2008, 18:24:50 »
:no

Skar

• Guest
« Reply #1 on: 23 July 2008, 18:30:27 »
Hmm... Fart...raptem 4 pozadne akcje nagrane i to z roznych map... koles sie pewnie meczyl miesiac nad filmem i juz :P zadne cudo moim zdaniem :)
a jak nie to ma skilla i juz :D

coval^^

• Guest
« Reply #2 on: 23 July 2008, 21:45:12 »
albo i dłużej... powiem tyle... Odi w jeden dzien nagrałby 10 minutowy filmik z takimi strzałami z biodra...a w nastepny dzien zmontowałby ;)  
ODI DO ROBOTY :P

P4st4

• Guest
« Reply #3 on: 24 July 2008, 00:51:08 »
z dupy :)

Offline Odi^PrOfAnUm

• Towarzysz broni
  • Honor: +4/-0
    • View Profile
« Reply #4 on: 24 July 2008, 01:07:33 »
w RO gram jako raq

Hiacenty

• Guest
« Reply #5 on: 24 July 2008, 02:23:31 »
:satisfiedBiodra zajebiste, ja tak nigdy nie będę umiał za dużo grałem mg ^_^:yes

BIA Radzio

• Guest
« Reply #6 on: 24 July 2008, 03:25:41 »
mozna tak poszalec ale trzeba miec dobry sprzecik ....ktory pozwala na szybkie reakcje ja gram na radku 9550 i procku 1.8 niby wszystko ok ale sa skoki i wolniejsze tempo wkoncu to agp utrudnia precezyjny strzał a opuszczajac grafike mozna sie przestraszyc Ro bo na niskich detalach wyglada ochydnie jedyna taka opcja to tylko mecze lub sparingi ..naprawde duzoo na plus daje mocny komp  grafa wszystko w tedy jest widoczne przejrzyste  i szybkie oczywscie zamykajac Hdr blooma ..:yes

Offline Odi^PrOfAnUm

• Towarzysz broni
    • View Profile
« Reply #7 on: 24 July 2008, 04:17:37 »
BIA Radzio :
mozna tak poszalec ale trzeba miec dobry sprzecik ....ktory pozwala na szybkie reakcje ja gram na radku 9550 i procku 1.8 niby wszystko ok ale sa skoki i wolniejsze tempo wkoncu to agp utrudnia precezyjny strzał a opuszczajac grafike mozna sie przestraszyc Ro bo na niskich detalach wyglada ochydnie jedyna taka opcja to tylko mecze lub sparingi ..naprawde duzoo na plus daje mocny komp  grafa wszystko w tedy jest widoczne przejrzyste  i szybkie oczywscie zamykajac Hdr blooma ..:yes
też mam taką kartę, procka celerona 2,6
w RO gram jako raq

Offline ShariK PL

• Towarzysz broni
  • Honor: +10/-1
    • View Profile
« Reply #8 on: 24 July 2008, 07:28:19 »
Ehhh gdybym miał kilku takich ludzi w klanie, bylibyśmy niepokonani błahaha :D. Ciekawe czy ktoś potrafi tak wymiatać na naszej scenie :p

Hiacenty

• Guest
« Reply #9 on: 24 July 2008, 11:08:43 »
A ja miałem kompa 1,7 i sie grało haha:love wymieniony dopiero w grudniu 8) lepiej sie grało jak kiedyś.:love

Banita

• Guest
« Reply #10 on: 24 July 2008, 11:39:06 »
Zenada. nawet nie chcialo mi sie ogladac do konca. szkoda ze nie zroilem filmiku z akcji gdzie zabilem 12 typow na 2 magazynkach z kara na greyghostcie z biodra. Swoja droga takie cos jak tu zdarza mi sie srednio raz na 3 min.

kryszek

• Guest
« Reply #11 on: 24 July 2008, 11:59:30 »
BIA Radzio :

bredzisz :P, ja gram na najniższych detalach, chociaż spokojnie mógłbym grać na maksimum, bo się przyzywczaiłem do tych najniższych, i nie są takie straszne wcale:P

A jak dla mnie biodrem nie ma co się podniecać i tak, bo lepszych graczy tak szybko biodrem się nie zabije ;P

Skar

• Guest
« Reply #12 on: 24 July 2008, 12:31:52 »
ShariK PL :
Ehhh gdybym miał kilku takich ludzi w klanie, bylibyśmy niepokonani błahaha :D. Ciekawe czy ktoś potrafi tak wymiatać na naszej scenie :p

Ekhm... ten koles na tym filmiku wcale nei byl taki pr0 ^^ po 1 nie sciagal zawsze tym 1 stralem :D i musial poprawiac
Na naszej s cenie Odi gra podobnie :P i zdarza mu sie to czesciej niz 1 na mape :D a nawet jak nei trafi za 1 razem to potem widze jakiegos czubka biegnacego na mnie z dzidą slalomem jak po 0,7 a nastepnie napis   "[JC]Profanum --->*dziab*--->Skar"

Yab_PL

• Guest
« Reply #13 on: 24 July 2008, 14:49:38 »
Banita :
Zenada. nawet nie chcialo mi sie ogladac do konca. szkoda ze nie zroilem filmiku z akcji gdzie zabilem 12 typow na 2 magazynkach z kara na greyghostcie z biodra. Swoja droga takie cos jak tu zdarza mi sie srednio raz na 3 min.

kalmiesz!!! Masz czita!!! Twoja stara ma czita!!!:D:D:D:D ! magazynek od kara ma 5 naboi co daje 10 naboi w 2 magazynkach. Musialbys miec celnosc na poziomie 120%

Offline Odi^PrOfAnUm

• Towarzysz broni
    • View Profile
« Reply #14 on: 24 July 2008, 14:51:18 »
Yab_PL :
Banita :

kalmiesz!!! Masz czita!!! Twoja stara ma czita!!!:D:D:D:D ! magazynek od kara ma 5 naboi co daje 10 naboi w 2 magazynkach. Musialbys miec celnosc na poziomie 120%
gra po alkoholu 120%
w RO gram jako raq