sam posiadam konsole
Stary co ty pierdzielisz posiadasz psx o ile dobrze pamiętam? wiesz to ma ponad 10 lat, ty myszlisz ze gry przez ten czas nic się nie zmienili?
70 % gier na konsole psx to chore mangi
Nie wiem skąd masz tę statystykę może z poradnika młodego fanboya:O_o po drogie po raz kolejny nie mówimy o psx tylko o konsolach nowszej generacji troszki sie od czasów psx pozmienialo. Swoją drogą ja nic złego w mangach nie widzę.Na
PS2 dotychczas wyszło 5000 gier nawet jak nie lubisz mang i tak jest z czego wybierac.
hehe pokaz mi choc jedna gre na konsole w stylu Ro
hehe ale w klimacie RO. Niemcy-ZSRR nawet na PC trudno znaleźć coś w tym klimacie
nie ma to jak postrzelac na padzie grałem w medala i call of duty 3 ..u kumpla i zal.pl gry do pupy
Rozumiem że nie radziłeś sobie z grą na padzie łącze się z tobą w bólu....
swoją drogą też na początku nie radziłem sobie z myszką i klawiaturą na szczęście zamiast płakać że jest do pupy porostu się przyzwyczaiłem ty też spróbuj zanim stwierdzisz ze jest do ... jak masz ręce z "dupy" to nie wina pada:D
TO KONSOLA !!!!
Świetny argument nawet jak na ciebie
jesli lubisz pokemony to ok..!!1
Może i nie lubię pokemonów ale zanim zjadę czyjś sprzęt, gusta czy ktoś lubi mangi czy nie albo zapytam co miał na myśli
stary co ty pierdzielisz
bardziej się zastanowię.
i jeszcze ...nie noszkoda klawiatury na stukanie
tu sie z tobą zgadzam to jest forum o RO a nie kącik emo fanboy'ów i nie mam zamiaru go w taki zmieniać.