Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Broń
Mosin-Nagant 1930G
Marcin9:
ma ktos jakoms taktyke jak chodzic tom broniom zeby dobrze zabijac i szybko zdobywac punkty za zabitych i jak celowac by zabic za 1 strzalem zna sie ktos natym :blushbylbym wdzienczny jak ktos dobze umie grac takimi broniami jak Mosin i ma jakoms taktyke
Eric:
Twoja ortografia to chyba jakaś prowokacja dla adminów...
Jak strzelać żeby zabić za pierwszym strzałem? Najlepiej celnie :P Przeciwnik będzie miał farta jeśli przeżyje celny strzał :P
Razer:
Przedewszystkim tą bronią chodź z lufą do przodu.
AC| AdRain:
szczerze ja tą bronią strzelam lepiej niż mauserem chodź większosc ludzi ma na odwrót ;D strzela lepiej karem... nie wiem rekord klient sciagniety z około 75m bez celowania :D p prostu trzeba poczuć tą broń :) m38 to G bo nie ma bagnetu ale bagnet ejst bardzo przydatny w pomieszczeniach czy transzejach :D tą broniom nie można się zawachać
Macias1973:
"ma ktos jakoms taktyke jak chodzic tom broniom zeby dobrze zabijac i szybko zdobywac punkty za zabitych i jak celowac by zabic za 1 strzalem zna sie ktos natym bylbym wdzienczny jak ktos dobze umie grac takimi broniami jak Mosin i ma jakoms taktyke "
jakoms - jak najlepszą, tom - tą, broniom- bronią, natym - na tym, wdzienczny - wdzięczny, dobze - dobrze,
Też wole osobiście Mausera 98K, broń preferowana. Trudna w krótkim i póldystansie, wszystko zależy od jednego strzału bo zazwyczaj nie ma drugiej szansy. No i jak przedmówca zasegurował, bagnecik to jest to....
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version