Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Broń

Mosin-Nagant 1930G

<< < (2/5) > >>

Kowal:
Ja tam bagnetu nie używam (chociaż go zakładam:D). Poprostu nie zdążę podejść do wroga:D

Macias1973:

--- Quote ---Kowal :
Ja tam bagnetu nie używam (chociaż go zakładam:D). Poprostu nie zdążę podejść do wroga:D

--- End quote ---

To prawda, często bywa że nie mamy możliwosci użyc bagnetu. Najczesciej w starciach bliskiego kontaktu naszym przeciwnikiem zazwyczaj są typowe jednostki szturmowe. Wyposażone w broń automatyczną co niestety konczy się smiercią.
Ale ja osobiście przynajmniej 10 graczy "usmierciłem" kłując ich bagnetem. Szczególnie kiedy uda sie przedostać na tył wroga lub kiedy nasz cel nieswiadomy prowadzi swój zabójczy ogień a my po cichu od tyłu ciach...

Kowal:

--- Quote ---Macias1973 :
... Szczególnie kiedy uda sie przedostać na tył wroga lub kiedy nasz cel nieswiadomy prowadzi swój zabójczy ogień a my po cichu od tyłu ciach...

--- End quote ---

Ja w tej sytuacji strzelam, bo nie będzie wiedział skąd dostał. Również może odwrócić się albo pobiec dalej i będzie po fragu:D

Macias1973:

--- Quote ---Kowal :
[Ja w tej sytuacji strzelam, bo nie będzie wiedział skąd dostał. Również może odwrócić się albo pobiec dalej i będzie po fragu:D

--- End quote ---

Można i tak, ja oszczędzam amunicje :wink
Ale nie przejmuj się, jak podejdziesz od tyłu nieswiadomego to nie ma bata, musi zginąć.
Co do strzału czasami bywa że wali artyleria i znamy znajome drgania i strzał który chybi może byc złowrogi.

Kowal:
Dlatego nie strzelam jak wali artyleria.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version