Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Broń

Wybór celów dla LKM

<< < (3/12) > >>

Shock:
Można to nazwać prościej - Morale ;)

thebil:
Ehh, a już byłem pewien, że będzie jakiś dodatkowy + dla SL :s Dla mnie Zwiększa celność nie = się zwiększa skuteczność. Ale ok, jeżeli nie, to nie. A szkoda :/. Jestem ciekaw kiedy zrobia grę, w której KMy jak MG42 będą zespołowe, tzn jeden nosi i trzyma ammo, a drugi strzela xD (oczywiście fragi idą na konta obu jak w tanku :D).

Zdzira:

--- Quote ---AC| AdRain :
prezes.. nie popisuj się bo to nie ma różnicy prawde mówiąc w instrukcji pisze LKM gdiześ tam pisze RKM ;/ a gdzieś indziej CKM :D a wiesz dlaczego? bo np DP nie jest LKM-em nikt nie strzelał z niego na stojąco bo się nie dało w ogóle tak samo z mg34 do którego obsługi przydzielano 2 chłopa i to niby był LKM? albo RKM?

--- End quote ---

Ja strzelałem z DP na stojąco a nawet podskakująć jeśli ktoś bardzo chce moge nawet udowodnić :)

_KaszpiR_:

--- Quote ---Mati :
Żeby nie było wątpliwości...

CKM
LKM
RKM

--- End quote ---

http://pl.wikipedia.org/wiki/Lkm - ostatnie zdanie

tak wiec jesli to tlumaczyli z angielskego to nie dizwe ze sa takie nazwy.

l()rd Chick3n.pL:

--- Quote ---
 Zdzira:

--- Quote ---AC| AdRain :
prezes.. nie popisuj się bo to nie ma różnicy prawde mówiąc w instrukcji pisze LKM gdiześ tam pisze RKM ;/ a gdzieś indziej CKM :D a wiesz dlaczego? bo np DP nie jest LKM-em nikt nie strzelał z niego na stojąco bo się nie dało w ogóle tak samo z mg34 do którego obsługi przydzielano 2 chłopa i to niby był LKM? albo RKM?

--- End quote ---

Ja strzelałem z DP na stojąco a nawet podskakująć jeśli ktoś bardzo chce moge nawet udowodnić :)

--- End quote ---

powodzenia jak kogoś ustrzeliłeś:), nie strzelało sie skacząc bo  byś leżał na ziemi w przyspieszonym tempie, a już  na pewno niczego sensownego nie trafił

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version