Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Broń

Wybór celów dla LKM

<< < (7/12) > >>

pasqdnick:

--- Quote ---thebil :

Widziałeś ten filmik w całości, że wiesz w co koles trafiał? Mi tam nie pokazuje bezczelnie koncówki z tarczą :P.
A co do filmiku twojego, to wiesz, mam ciagle 'loading' tam :D.

--- End quote ---

Nie po prostu widać jak mu giwera lata. Jeśli muszka ze szczerbinką ci się rozjedzie o 5mm to w tarczę nie trafisz na 15m. A temu na filmie lufa lata po paręnaście cm w każda stronę :D

PrezesieOj to właśnie napisałem na początku. Kaemista to najbardziej widoczny cel po prostu. Ciekaw jestem czy byłoby zastosowanie dla KMu na klanówce, gdzie km mógłby być daleko i właśnie kryć ogniem jakiś obszar kierowany przez nazwijmy to obserwtora. Pewnie raczej nie bo szkoda marnować człowieka do mało skutecznego "przyduszania". :D
Offtop:
W modzie do BF2 - Project Reality, gdzie respy są dość długie, 35sek w górę,  gram w turnieju. I tam to działa. Walisz seriami z KMu w obszar. I ludki się chowają, zalegają. Kilka razy widziałem taką akcję że KM tak robił, a reszta ekipy starałą się obejść wtedy wroga z flanki. W RO niestety nie ma to racji bytu.

_KaszpiR_:
na tej mapie gdzie niemcy musz azdobyc te gore (nie pameitam anzwy), to raz sie rozsiadlem z lkm'em to calkiem celny, ale ma za malo ammo

dziw ze mnie nikt nie zdjal graatem (za daleko) ani z ajiegos kar'a (liscie)

ale te laserowe kul z gwiezdnych wojen to porazka - widac biednego kaemiste z kilometra gdzie sie kryje, a moim zdaniem to bezsens, bo z jednej strony facet powinen miec szanse jak lezy i nie ma jak sie ruszyc, a w dodatku z taka giwera to wystaje mu czacha dos wyraznie.

1945*SpierS:
Pewnie chodzi o Kaukasus,jest tam kilka niezłych miejscówek dla MGiety.

Robson:
Ja na Kaukasie to tylko gram mosinem :p albo karem  :p

Goral:

--- Quote ---pasqdnick :
Offtop:
W modzie do BF2 - Project Reality, gdzie respy są dość długie, 35sek w górę,  gram w turnieju. I tam to działa. Walisz seriami z KMu w obszar. I ludki się chowają, zalegają. Kilka razy widziałem taką akcję że KM tak robił, a reszta ekipy starałą się obejść wtedy wroga z flanki. W RO niestety nie ma to racji bytu.

--- End quote ---

A sprawdzałeś? W RO jest mechanizm ognia przytłaczającego. Jeśli blisko Ciebie przeleci pocisk masz "rzomazanie ekranu" (lub jeśli to wyłączysz ekran staje się czarny na moment), więc jeśli w Twoim pobliżu przeleci kilkanaście (kilkadziesiąt) pocisków z MG to Twoja sprawność jest bardzo ograniczona...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version